בעיה רצינית

בעיה רצינית

אני יפה חכמה ויש לי בקיצור את כל הנתונים להצליח בחיים אבל הבעיה היא שאני עצלנית לא יודעת ליזום לא יודעת מה אני רוצה מעצמי ועושה דברים בלי לחשוב. אני בת 22 ואני חושבת שזה נובע מזה שהוריי פינקו אותי יתר על המידה. אני אפילו פוחדת להתחיל את החיים שלי כי אני מרגישה שלא עשיתי כלום ..... הצילו אשמח לתשובה רצינית תודה

גרא.

New member
רוני,בכל מקרה, רק את יכולה לדעת

מנסיון החיים,אמנם הלא ארוך שלך,מי את,מה את,ולאן את הולכת..קשה לקורא הנאיבי,ממעט המידע שמסרת,לכוון אותך.יחד עם זה,במצב כזה של חוסר וודאות, לאן פנייך מועדות,כדאי לך לפנות למכונים מקצועיים,כמו סאלד,או מכון הדסה בירושלים,אם כי יש גם אחרים.שם את יכולה לעבור במשך יום שלם,לפעמים יותר אבחון מקיף של כשרייך,כישורייך,נטיותייך ואישיותך.זאת על ידי צוות בוחנים מיומן,כולל כמובן פסיכולוגים. בסוף היום,או כעבור זמן מה קצר, תוכלי לקבל תמונה מפורטת של כל הפרמטרים שציינתי,ואולי גם נוספים,בצירוף המלצה/הכוונה לכיוונים המתאימים לך ביותר.ואז,ההמשך,כמובן תלוי גם בך. אם לא בא לך לחשוף כל כך את עצמך לעיני זרים,אמנם רק בשבילך,הטוב ביותר הוא לקחת תרמיל,פנקסי טרבל צקס,ולנסוע לאן שתשאך הרוח..כלומר,לעשות כפי שרבים בגילך עושים,לנסוע לזמן מה לחו"ל,לראות עולם,אנשים,להתמודד עם חוויות חיוביות ושליליות..ותוך כדי להכיר יותר את עצמך,ואולי גם להגיע להחלטה,מה את רוצה לעשות כשתהיי גדולה...

למעלה