בעיה רצינית

moran2211

New member
בעיה רצינית

הי, רציתי לדעת אם גישור יואיל? אחותי התאומה כבר שנתיים לבד (נפרדה מחבר) היא מרחיקה את כולם ממנה חברים אותי את אחי וההורים שלנו, למרות שהיא חיה תחת קורת הגג שלהם, הדבר מאוד מכביד עליה. ערבי חג וחגים היא נשארת בחדר לבד ולא יוצאת לשבת ולאכול עם כל המשפחה המורחבת. הוא תוקפנית כלפנו למרות שאנחנו מתקשרים קונים עושים ומשקיעים. כל דבר קטן שעושים עבורה לא מספיק טוב לה. ולמרות הכל , אנחנו אוהבים אותה והיא אותנו. הקרע שנוצר מפריע לי יותר יותר כל יום בו מתקרב מועד חתונתי. אני מאוד רוצה שתבוא- היא איימה שלא תופיעה. מה עושים? גישור חיצוני? פסיכולוג? תודה רבה. :)

שילה1

New member
אשית-מזל טוב לך.ולעצם העניין-

מקריאת דברייך נראה לי ,ואני לא אשת מקצוע בנושא,כיאחותך סובלת ממשבר מסוים או אוליי דכאון. הכתובת-לדעתי,רופא המשפחה או פסיכולוג. זו דעתי כמובן,ואשמח לקרוא את דעתה של סוזן,שהיא אשת מקצוע בנושא טיפולי. מכל מקום-מעריכה את דאגתך ודאגתכם לאחות.

מזכיר לי את אחי

אחי התנהג בדיוק כך בתקופות ארוכות ולפעמים פחות. בדיעבד הסתבר לי שהוא שמר בבטן סוד גדול וגם אחר כך זה המשיך. ברור שאחותך בסוג של משבר נפשי מתמשך- דיכאון או אחר וברור שיש לה עניינים משלה לעבוד עליהם, אבל אי אפשר באמת לעזור לה אם אין מוכנות ורצון מצדה לזהות את הבעיה ולעזור לעצמה. אם תצליחי לשכנע אותה להפגש עם פסיכולוג או פסיכיאטר שם תתקבל התשובה.

למעלה