בעיה רצינית - צעקות

dean2004

New member
בעיה רצינית - צעקות

נשמע כאילו (אולי בצדק) שאני אידיוט גמור .... אשתי נוהגת להפוך כל ריב לתצוגת יכולת מרשימה של צעקות , כן כאלו שחודרות כל קיר \ פלדלת ובטח את יכולת ההתעלמות שלי. אני לא יודע איך להתמודד עם טרור כזה שבמבט ראשוני נשמע לגיטימי , כבר החלטנו שלא נוכל לחיות יחד אז זו לא הבעיה. אנחנו גרים יחד אך דואגים לכמה שפחות אינטרקציה אבל זה קורה בחמש הדקות שבהם נפגשים לצורך טיפול בילדים (2). הבעיה הרצינית היא שאני חושש שיום אחד, שנראה קרוב מאד אני פשוט לא יוכל לסבול 200 דציבל של קול צעקני בתוך האוזניים שלי ואז גם אם אני יעדוף אותה פיזית בצורה הכי קלה זה יחשב כתקיפה. האם אפשר להתלונן בצורה כל שהיא , איפשהו על סוג כזה של אלימות מילולית ?

seeyou

New member
רק לא לעדוף אותה פיזית -../images/Emo150.gif

אם חלטתם שלא תוכלו לחיות יחד תקליט אותה תסריט אותה תפנה לעו"ד

s h o o s h a

New member
לא! לאלימות

לא נכנסת לבחינה אם התנהגותה נחשבת, מבחינה חוקית/משפטית לאלימות שכן לא זה האישיו. הנקודה היא שאתה על סף שבירה ואתה מודע לכך. לדעתי, אם כבר הגעתם להחלטה שזוגיותכם הגיע לקיצה, אתה אפילו מציג את עצמך כפרוד, עליך לעזוב את הבית ולא לכרוך את חוסר הישע שבמעשה בילדים שישארו אתה. תחשוב מה עדיף להם שני הורים 'נורמאליים' שלא מתגוררים יחד או זוג הורים שחיים בכפיפה אחת, צורחים עד לב שמים ובמוקדם או במאוחר (לדבריך, מוקדם יותר) אתה עלול להגיב ב'אלימות קלה' נגדה. ואחרי שחשבת מה עדיף להם, תחשוב מה עדיף לך בהצלחה

תוחלת החיים של מיתרי הקול

בעיקרון, לכל איבר בגוף יש תוחלת, גם למיתרי הקול יש תוחלת חיים. הצעקות שאתה מדבר עליהן מוכרות, הייתי אומר כי כמעט בכל בית עם ילדים הן מתקיימות, לכשעצמן אל תיבהל מן הצעקות, באחד מן הימים גם גופה יחלש והצעקות תיחלשנה, תימוגנה עד העלמות. עליך להתייחס ל"תוכן" הצעקות, להשפעה שלהן על הילדים, ומעל הכל להשפעה שלהן על הזוגיות שלכם. צעקות הן ביטוי של כעס, זכותו של כל אדם להביע כעסו בתנאי שלא יזיק לזולתו, רק אתה תדע האם בצעקותיה ישנם נזקים לך, לילדים, לזוגיות. אני מדגיש, אני מכיר הרבה בתים שבהם האישה גידלה ילדים בצעקות "כחייה" שנטרפה עליה דעתה, אך היא הייתה אישה נפלאה בשעת רוגע, אימא נפלאה בתחומי החיים האחרים, כלומר צעקה כביטוי של כעס רגעי. הייתה לי שכנה אשר צריחותיה נשמעו למרחוק, יכולתי לשמוע את נשימותיה בין צעקה לצעקה, והיום, היא שקטה, רגועה, מדברת בנועם הליכות , ילדיה שבגרו מתכנסים בביתה, טכסי משפחה נעימים, והיא אישה שלוות נפש מאין כמוה מי היה מאמין שהייתה עד לפני זמן לא ארוך "חיה רעה" בביתה? אל תתרגש, צא בזמן שהיא צועקת לחצר, טפל בגינה...... אם היא מזיקה? הורסת, משחיתה תוך צעקות...... ברח לך משם וקח איתך את ילדיה, זוהי חובתך - להגן על ילדיך ועל עצמך.

רונתי

New member
חחחחח בוא תכיר את חמתי

מעל שישים ושתיים שנות צעקות (זה הדיבור שלה) והמיתרים עומדים בכבוד ולא מאיימים בשום שביתה!!!!!(אבל אולי יש תקווה?) לעצם העניין- אין טעות גדולה יותר ממגורים משותפים לאחר פרידה, קל וחומר אם יש ילדים!!!!!! תמיד יש אחד שעדיין אוהב יותר ואחד שרוצה לצאת מזה , יש מאבקים משפטיים ומשפחתיים , יש מתח, מה יקרה אם אחד מכם יכיר מישהוא? לצאת משם ומיד!!!! חבר מאוד טוב שלי עשה את הטעות וזה נגמר בתלונות הדדיות במשטרה ( הוא שבר לי ציפורן, היא איימה עלי ברצח) מכוער! הבנות עד היום, שלוש שנים אחרי בטראומה.

סיבכת אותי, נמוגה בהירותי מדבריך

באחת כתבת- מאושרת אני עשר שנות נישואין, אהבה, תשוקה וכן הלאה. באחרת כתבת- עוקר ציפורניים, איום על רצח רחמנא לייצלן, טראומה. מי השחקנים? לא הבינותי. ובאשר ל"מיתרים" אין בכוונתי להציג "שבלונה" אלא " ע ו ד " פאן של הבעיה, ולצערי ישנם רבים המקשים על מציאת החוקיות וממנה להנביע את "המזור" לצריחות המשוגעות הללו. גוטה סאבס.

רונתי

New member
קרא שנית את דברי

חבר טוב שלי הוא שעבר את מסכת הגרושים הנוראית.

למעלה