בעיה רצינית. מאד.

mekoosh1

New member
בעיה רצינית. מאד.

ערב טוב חברי הפורום... אני נמצאת בקשר ארוך- 6 שנים... יש לי בעיה קשה- אני לא נהנית מסקס! כן... בתחילת הקשר הכל היה מדהים וכיף- אבל עכשיו- נורא ואיום. כואב לי- וכל פעם שמתחיל אני מתה כבר שיגמר.. איף אפשר לתקן ולשפר את העניינים?? חשוב לציין שאני מאד אוהבת את החבר שלי- ואפילו חתונה עומדת על הפרק.. תודות

אנארכיה

New member
אהלן...../images/Emo13.gif

לדעתי יש צורך ברופא נשים. יכול להיות שמדובר בפטרת או שהחלפת לגלולות שגורמות לך ליובש בנרתיק. בכול מקרה: רופא. על קצה המזלג ממש: במידה ומדובר במצב שבו רפואית הכול תקין, אולי כדאי שתנחי את החבר ותכוויני אותו מה יעשה לך טוב יותר לפני שהוא ממהר לחדירה. כמו כן שישפשף בצורה עדינה ומענגת את הפין שלו על הדגדגן שלך לפני שחודר ושירגיש שאת מוכנה לכך כמובן. ויהיה עדין וקשוב לרמות ההנאה שלך ויישפר בהתאם. + חומרי סיכה על בסיס מים יכולים להועיל. מה שבטוח אל תשאירי את המצב כפי שהוא. חמור מאוד מבחינתך ולבן זוגך להפוך דבר נפלא כמו סקס לסבל ורצון של "מתי זה ייגמר", כמו כן סביר להניח שמאחר וקיימת ביינכם אהבה שתקוותי שתוביל לחתונה גם בן זוגך היה רוצה לחיות את שארית חייו עם אישה שנהנית מביצועיו. למה להתחיל ברגל שמאל שגם כך שחיקה של זמן ושגרה ינסו עם הזמן להיכנס כשחקנים מרכזיים בחיי המין שלכם?! אני ממליץ לו על הספר: " הגבר הרב אורגזמתי" של "מאנטק צ'ייה" יש גם כמה פרקים לאישה שיעניינו אותך. מקווה שעזרתי. אייל

תלכי לגניקולוג ואם הוא שולל

בעיה פיזית-אולי זה פסיכוסומטי ונובע ממתחים ולחצים . בכל מקרה הכתובת שלך היא גניקולוג ואם לא עוזר אח"כ יועץ לטיפול מיני. בהצלחה

למעלה