בעיה קשה

psihadal

New member
בעיה קשה

אני לא בטוח שזה הפורום הנכון אבל בטוח שזה קשור לאהבה אוקי קצת קשה לי להתחיל אבל אני צריך עצה איך ומה לעשות אז אני בן 22 ויש לי חברה כבר שנתיים שאני מכיר אותה מכיתה ט בקיצור החברים הכי טובים נוצרה בינינו אהבה מטורפת עם הזמן למרות כל הבעיות שהיו לנו בדרך אז ככה הבעיה היא בעצם שלאחרונה נסעתי לספרד לתקופה של 4 חודשים והיא נשארה בארץ ללמוד באמצע שהותי שם היא באה לבקר לשבוע וזה היה קסום והכל טוב לא נשכח להסביר שבכל הזמן שאני הייתי שם לא הייתי עם אף אחת והיא יש לה צרכים מיניים אז היא שכבה עם מספר פרטנרים לא שזה מפריע לי ממש לא אבל אחרי 3.5 חודשים היא אמרה לי שמצאה מישהו ממש נחמד שממש כיף לה איתו לא יכולתי להמשיך להיות בחול כל הזמן היא הייתה אצלי בראש אז חזרתי לארץ בסופו של דבר גם לא מפריע לי שאנחנו נפרדנו היא היתה צריכה מישהו איתה ומשהו חדש וכל זה אני ממש תמכתי בה שתיצור קשר חדש אבל עדין המשכתי לאהוב אותה והיא אותי ועכשיו אני לא מבין למה היא איתו ועדין אוהבת אותי ונשארת איתו למה לא מפסיקה לאהוב אותי ועושה את כל זה הרבה יותר פשוט

לא הבנתי

היא אמרה לך שהיא אוהבת אותך אבל היא עדיין איתו? הייתם זוג והיא בגדה בך עם מישהו אחר ובגלל זה נפרדתם או שנפרדתם לפני שנסעת לחו"ל אז היא התחילה לצאת עם אחרים? בסופו של דבר היא עזבה אותך בשבילו, זה שיש לה רגש חם כלפיך כי הייתם שנתיים ביחד זה לא אומר שהיא רוצה להיות איתך (היא מן הסתם לא). ובכלל כל הסיפור הזה קצת הזוי - אתם זוג שנתיים, אתה נוסע לכמה חודשים והיא באה אליך אפילו לבקר אותך שם והכל קסום ונפלא... פרט שולי שבדרך היא שכבה עם אחרים ובסוף גם התאהבה באחד מהם ונפרדה ממך. אתה אומר שלא אכפת לך שהיא שכבה עם אחרים, לא אכפת לך שהיא הייתה צריכה מישהו אחר כשלא הייתם ביחד... נראה לי שאתה קצת תלוש מהמציאות, לא אכפת לך שום דבר העיקר שהיא תהיה איתך, לא אכפת לך שהזוגיות שלכם היא סתם קליפה העיקר שהיא לא תלך ממך. מה לגבי מה שאתה רוצה וצריך? מה לגבי זוגיות אמיתית והדדית שבה לא תצטרך לתת לחברה שלך למלא את הצרכים שלה בלעדיך כי אתה לא מספיק? אפשר לחשוב מה זה להיות כמה חודשים לבד... היא לא יכלה פשוט לאונן אם יש לה כאלה צרכים? נראה לי שאתה צריך לעבור הלאה, מה שהיה ביניכם נגמר ומיצה את עצמו (מה שמתאים בכיתה ט' ובגיל 18 לא בהכרח מתאים אח"כ כשעוברים צבא ולימודים ועבודה וכו' וכו'), הגיע הזמן שתנתק איתה קשר כי היא ממשיכה למרוח אותך ולהתגבר עליה ותתן לה להיות עם הבחור החדש שמוצא חן בעיניה כל כך שהיא כבר לא רוצה להיות החברה שלך, כדי שגם אתה תוכל למצוא מישהי שתאהב אותך באמת ולא תחפש אופציות אחרות בגלל שבמשך כמה שבועות אתה לא בסביבה. מגיע לך יותר מזה

תגובה

לא רצוי לתת לבחורה לבגוד בך, כמובן לא כשנשואים אבל גם לא כשחברים. אפשר לאהוב אנשים בכל מיני דרכים. אפשר לאהוב כחבר רומנטי, ואפשר לאהוב כידיד. סביר, שיש לה עדין חבה אליך ולכן ממשיכה להתענין בך וליצור אתך קשר.

psihadal

New member
היא לא בגדה בי

אני הסכמתי לה ולא זה לא הפריע לי קצת מוזר אבל ככה זה בכל אופן אני מסכים עם הפחית זה באמת מיצא את עצמו וצריך לעבור הלאה איזה זין רק שזה קשה ולא פשוט וקל גבר נאה בן 22 מחפש זוגיות קלה ונוחה בלי התחייבויות וסרטים קשים יש מעונינות :) תודה על העצות!

למעלה