בעיה קשה

skarlet ohara

New member
בעיה קשה

רשמית חזרנו הביתה. אין למוסי ועמית בית אחד בירושלים, באותו חדר. הבעיה היא כזו: אני גרה באשדוד, כרגע חום אימים פה, ומוסי ישן במרפסת, יש לו צל, ומים, אבל חם שם. האופציה השניה אם לא המרפסת, היא לעבור לגור בחדר שלי. אבל אז הריח יידבק בחדר, בבגדים (גם בלי שאני ארים אותו עלי), במצעים ובמה לא. אני הולכת לצבא חודש הבא, ושם תהיה לי בעיה קשה עם למדים שלי יהיה ריח של חמוס, שאנשים לא כל כך אוהבים, ויהיה קשה להם להתרגל (מילא היו סובלים את זה 24/7 היו מתרגלים), בייחוד כשמדובר בשלושה, ארבעה אנשים שעובדים יחד באותו משרד. אני שואלת את אלה שמגדלים את החמוס בגינה, או בטמפרטורה של החוץ, ולא של בית (וגם את אלו שיכולים להגיד מה דעתם), האם זה בסדר להשאיר את מוסי במרפסת? (חום ולחות נוראיים) והוא ישרוד את זה או שממש יסבול? כי אחרת אני אצטרך להכניס אותו פנימה, אבל זה יהיה מאד בעייתי עד כדי בלתי אפשרי להמשיך ככה כשאגיע לצבא. איילת אני רוצה לדעת גם מה דעתך, כי את בטח גם כן נמצאת במשרד או משהו כזה ויש אנשים בקרבתך כל הזמן. האם שאלת אותם אם יש עליך ריח מוזר או משהו? אותה שאלה גם לענת. (האם החמוסים נכנסים לכם לחדר השינה?) מיכל- כאן לא יעזור להפריד בגדים, כי אני לא תמיד אספיק לדחוס את המדים לארון והם יהיו על המיטה, על הכיסא או משהו כזה (ואם מוסי יעלה לי על המיטה אז זה ממש בלגאן).

Sweet Fantasy

New member
אפשר לנסות לשים מאוורר במרפסת

אצלי הם במרפסת הסגורה, היית שם, חם שם, לא כמו בחוץ אבל כן חם, יותר מהבית, הם מסתדרים מעולה.. ואני בטוחה שיש המון חמוסים שגרים בחוץ, ניתן להקל בעזרת בקבוקים קפואים, וארטיקים וכאלה.

mikonww

New member
מנסיון אישי וצורת חיים

החמוסים שלי גדלים במרפסת שירות, את יודעת איפה שמכונת הכביסה וחבלי הכביסה בקיצור המקום היחידי בבית שלו ממוזג. אין שם שמש אבל הטמפרטורה שווה לבחוץ רק שמוצל. סם להם גיגית מים והם נכנסים מתי שבא להם ליתקרר ויוצאים וגם זה ירואה נדיר שהם נכנסם . בקיצור אבל ישנים ביום עכשיו ויותר הרים בלילה, אז לא ניראה לי שיש בעייה לגדל אותם במרפסת.

Seret Shel Sex

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo160.gif../images/Emo198.gif אממ

כשזיגי היה אצלי היו לו 2 כלובים, אחד בבית ואחד בחוץ. בהתחלה ההורים שלי לא סבלו את הריח אז הוא היה בחוץ והסתדר מעולה. כל בוקר צהריים וערב דאגתי שיהיו לו מים, שמתי לו סמרטוטים רטובים, ווידאתי שיהיה לו נוח, הוא חי סבבה. אבל צריך להכניס אותו גם קצת למזגן או מאוורר או משהו בחום הזה כי נראלי קצת קשה להחזיק אותו כל הזמן בחוץ.. אני זוכרת שהייתי באה לפעמים והייתי מוצאת אותו מתנשף מהחום או שהוא שכב ונראה לי כמו מת O_O בקיצור, זה סבבה אבל אני בכל אופן לא הייתי משאירה אותו ימים שלמים בחוץ, או הרבה זמן בלי איוורור.
אל

N a d a v 1 6

New member
אולי כי לאנשים לא נעים

אבל בהחלט יש לך ריח של חמוסים
גם לי יש אחרי כל מפגש שלי איתך....ועם החמוסים שלי.... אין מצב שתיהיהי עם החמוסים ולא יידבק עלייך הריח שלהם איללת:) מרוב שאת רגילה לריח שלהם את לא שמה לב לזה שזה נדבק אלייך. וזה לא בא בכוונה להעליב,אבל לא תמיד אנשים אומרים..ולי חברים טובים באו ואמרו נדב איף,תתרחק מהם לפני שאתה בא. וזה היה לפני שנה בערך היום אני לא נוגע בהם לפני יציאות וכאלו רק לפני מקלחת,אוו בימים שאני "בבגדי בית" חח אתם יודעים מזה, זה החולצה מלפני 300 שנה והמכנס המוזר והגבריים שכבר לא ברור מאיפה..אז אני יודע שאחרי זה אני נכנס למקלחת. אבל נגיד לפני יציאה מהבית אני לא נוגע בהם כי זה לא נעים לאנשים מסויימים וזה נורא מקובל עליי. כי תחשבי שיש אנשים שלא מכירים חמוסים, ורוב האנשים שמריחים חמוס בפעם הראשונה נרתעים... אז תדמייני שיש עלייך את הריח והם לא יודעים_רובם_ מזה חמוס אז הם מריחים אותך ואומרים לעצמם "איףףףףףףף" חחחח. ככה בטח אמרו על חצי מהפורום שלנו !!!!!!!.

WTR

New member
טוב.. אני עדיין חושבת שאין לי

כי החמוסים שלי לא מסריחים. ואנשים שלא מכירים חמוס הריחו אותם ואמרו שאין ריח. כמובן שאני לא אלך לצבא עם מדים שהם טיפסו עליהם אחרי שהם הפריחו. כי זה כן מסריח, ואין מה לעשות. אבל סתם ככה? הריח הטבעי שלהם לא מסריח.

N a d a v 1 6

New member
האממ סורי לבאס אבל...הם מסריחים:)

מסריחים כחמוסים הם נורא מטופחים ויש להם ריח טוב(והכל יחסי לחמוסים) משמע,יש חמוסים ממש מסריחים...כמו סוניק שתוקע חופשי אז הריח כבר נדבק אליו ועליו. שלך לא מרבים לעשות זאת אבל הריח כן נדבק לך לבגדים ואגב גם לאוטו
. תיקחי את זה בחשבון וזה בא ברוח טובה מותק!
. כי גם לי הייתה ועדיין לפעמים יש את הבעיה הזו הכי חשוב (למזלך יש לך שעיר קצר ולא רעמה כמו אצלי) אל תקרבי אותם לשער כי זה נדבק הכי הכי הכי לשער!!!.

The Reuty

New member
../images/Emo12.gif

אתה חי באשליות חמוד.. איילת לא מסריחה מחמוסים (ואני לא רגילה לריח שלהם.. כי כשהם כן מסריחים, ואיילת לפעמים את זה כבר לא מריחה, אני לא יכולה להתקרב אליהם) והאוטו? הוא בכלל לא מריח מהם
חוצמזה אתה המון זן לא פגשת אותם ואתה כבר לא זוכרק איך הם מריחים(כביסה
) זה שסוניק שלך מסריח, לא אומר שכל החמוסים מסריחים.

Rana48

New member
מנסיון אישי, לא להשאיר אותם בחוץ!!!

פעם ניקיתי את הבית אז השארתי את פרנאנדו בכלוב בחוץ. דאגתי שיהיה בצל עם מים,,,, כל 10 דקות יצאתי לבדוק מה איתו והוא נראה לי בסדר גמור ואז נכנסתי לבית למשך כשעה,,,בחוץ היה ממש חם ולמרות שהוא היה בצל והיה לו מים בשפע, אחרי שעה שחזרתי אני מסתכלת עליו והוא נראה ישן אבל נשם בכבדות נשיפות מאוד חזקות ובקול כאילו שהוא נחנק... אני ממש נכנסתי להיסטריה זה היה מראה מזעזע.. הוצאתי אותו מהכלוב הוא היה חצי מת.. ממש לא היו לו כוחות ולא יכל לזוז..נסיתי לגרום לו לשתות אבל הוא לא יכל.. הוא היה אצלי מעט זמן כך שלא הכרתי שום ויטרינר בסביבה שלי ולא ידעתי מה לעשות חוץ מאשר לבכות... אז חיפשתי באינטרנט ומצאתי מספר טלפון של ויטרינרים כולם אמרו שהם לא יכולים להגיד לי מה לעשות מבלי שיראו אותו..נתנו לי מספרי טלפון של ויטרינרים באיזור התקשרתי אליהם והם אמרו שהם לא מטפלים בחמוסים.. בקיצור.. בסוף הבאתי מים קרים ..שמתי ביד ואז על פרנאנדו.. וגם שמתי את האצבע שלי במים ואז מסביב לפה שלו ועל הלשון שלו.. זה היה באמת מזעזע לקח לו זמן עד שהוא התאושש.. זה נראה לי כמו נצח .. אבל מים קרים והבכי שלי עשו את זה והא התאושש לחלוטין.. נראה לי שאם היה עוד קצת זמן בחוץ הוא היה מת... מוסר השכל מהסיפור הדרמטי והטראומטי : לא להשאיר חמוסים בחוץ בקיץ!!! גם אם הם בצל ויש להם מים.

Sweet Fantasy

New member
עם תנאים מתאימים

ועם אמצעי קירור, ניתן בהחלט להשאיר חמוסים בחוץ. בנוסף לא דובר פה על גינה, אלא על מרפסת.

mostlydead

New member
שלי נמצא במרפסת שירות

אין שום בעיה עם זה. יש לו מספיק כח לקפוץ מעל המחסום שלו ולהפוך לי חצי מהבית:)

מה הבעיה

ידוע שאין ריח כששומרים על נקיון.לי אין ריח בתוך הארון למשל. אין להם מגע עם הבגדים שלי. את מכבסת מדים.. מגהצת.. לובשת ועפה מהבית ולא נוגעת במוסי:p הבגדים שלי גם על המיטה.. ואםחד עוד לא אמר לי שיש לי ריח של חמוסים. גם לא החברים הקרובים. בוא נגיד שיש מספיק תכשירים ביימיינו שיכולים לנטרל את הריח לגמריי.

למעלה