בעיה קשה

n a a m o n e t

New member
בעיה קשה

אני משחק עם ספורטינג ליסבון ובעונה הראשונה זכיתי (כצפוי) בדאבל בלי לבצע שינויים רבים. החתמתי רק את איברהים סעיד, וירקלאו בהעברה חופשית, את אסנה נ'דאייה ואת מרטין אסלונד-קשר שבדי אלמוני שניתן להשיג בקלות רבה אפילו יותר מקלסטרום, ונדמה לי שהוא גם יותר טוב.למרות הרכש, הרגשתי שהקבוצה צריכה חיזוק גדול וקניתי מספר שחקנים רב ביניהם:צ'יוטיס, קים קאלסטרום, ציגלקו, דייגו אלונסו, אלכסיי סמרטין ועוד כמה. עכשיו בליגה בפורטוגזית מותר לשחק עם 4 שחקנים שלא מהאיחוד האירופי ולי יש 6. את מי להשאיר ב-18? (בסוגריים: המחליפים שיש בכל עמדה, האירופים) 1. איברהים סעיד(וירקלו, פסאזוגלו, אולמבה-מגן שמאלי צרפתי וצעיר, בטו) 2. מארין-מגן שמאלי פורטוריקני שגיליתי אותו במונדיאל (אולמבה, פדרו ולנטה). 3. אסנה נ'דאייה (סמרטין, דיוגו, פאולו בנטו) 4. אלכסיי סמרטין (אותם מחליפים) 5. מקסים ציגאלקו (דייגו אלונסו, ז'ארדל, ניקולאו-חלוץ רומני רק בן 20 תותח על שנתן 24 שערים ב-27 הופעות אחרי שחזר מפציעה של 4 חודשים) 6. ניקולאו (אותם מחליפים). את סמרטין אני שם כקשר רגיל ולא דפנסיבי ועל המשבצת הזאת יש לי את אסלונד, פדרו ברבוסה ותומאס רוזנקויסט-עוד רכש משבדיה. בקיצור, מה לעשות?

ליטן א

New member
המממ...

לא ממש מכיר טוב את סעיד ואת סמרטין (יכול להיות שאני מכיר, אבל אני צריך לראות את השם באנגלית... You know..) אבל בכל מקרה - מה שלא יהיה, תשמור את ציגאלקו. המחיר שלו יעלה פלאים, אפילו אם הוא יעלה מהספסל כל הזמן ולא יפתח אפילו פעם אחת. (כרגע, הוא באנגליה אצלי, אחרי שהשיג רשיון עבודה סוף סוף.. ויש לו 17 שערים, והוא לא פתח באף משחק העונה.. את כולם הוא כבש כמחליף..) נ'דאייה - תלוי אם הוא יותר טוב מסמארטין. את החלש מביניהם תוציא. אני מהמר שנ'דאייה יותר טוב מסמרטין, בלי להכיר את סמרטין. ניקולאו - נשמע שחקן ממש לא רע. תשאיר אותו. תוציא שניים מהשלושה: מארין, סמרטין או סעיד..

ויאגרה

New member
תגובה

נ'דאייה חייב להיות חלק מהקבוצה - עדיף כמגן. סמרטין די בסדר, אבל הייתי משאיר אותו בתור מחליף.

stas51

New member
תגובה שלי

עם אני לא טועה אז ניקולאה הוא רומני נכון?? אז הוא תותח, אותו ואת ציגלקו תשתף, גם את סמרטין תשתף (הוא היה אצלי החלק החשוב ביותר של זכייה עם אברטון בפריימר ליג) את סעיד לא היתי משתף,כי הוא לא מספיק טוב על ההתחלה, ואתהשחקן האחרון תבחר לבד :)

קיר קמט

New member
האמת שזה תלוי כמה תקבל על כל אחד

אבל מריוס ניקולא תותח על ולא הייתי מוותר עליו...

למעלה