בעיה קשה

בעיה קשה

יש לי בעיה ואשמח לשמוע עצה מה עושים אם לא רוצים לדבר עם החברה של האח עקב כך שעשתה משהו שבהחלט לא דורש התנצלות , למרות שהיא עשתה את זה , מאלצים אותי לומר לה , אבל אני לא אומרת אבל הבעיה היא שהאח מנתק את הקשר שלי בגללה מה עושים אשמח לשמוע

אפשר לסבך את ההודעה קצת יותר?!?

או לחילופין לכתוב מה קרה שם באמת? עם משפטים של נושא נשוא ומושא? שימי לב, את בשם בדוי, איש לא ינחש מי את ומי חברתו של אחיך, היי רגועה.

הבעיה היא כך

שאותנה אחת לקחה משהו ללא רשות מהחדר שלי ככה נכנסה אליו וראיתי את זה אצלה וממש התעצבנתי ככה בלי אישור בלי לבקש מה קורה כאן ?

הבעיה היא ככה

שאותה אחת לקחה משהו ללא אישור וראיתי את זה אצלה והתעבנתי מאוד שהיא נכנסה לחדר שלי לקחה את זה ממני ועוד לא שאלה . חופשי - למה לא , מה אתם אומרים ?

אושר מ

New member
שני דברים

1. מה עושים? אומרים לה. היא צריכה להבין שחדרך הוא חדרך ודבריך הם דבריך. 2. בהודעה המקורית אמרת שיש בעיה עם האח שמנתק קשרים משהו... רוצה להרחיב על זה בבקשה?

אכן בעיה

והיות וחברי הפורום עסוקים כנראה בלנהל שיחות צ´ט מרנינות, אענה אני. אני מבינה את הבעיה ואת הכעס שלך עליה (ויש לנו היום מקבץ פוסטמות די מרשים), אבל ברור לך שהעניין הזה חייב להפתר בדרך זו או אחרת. לא כל כך הבנתי למה את צריכה להתנצל בפניה, אבל לא נורא. האם ניסית לדבר עם אחיך (ואיתה או בלעדיה), לומר להם עד כמה נפגעת מהחדירה הזו לפרטיות, והאם אפשר לבקש שדבר כזה לא יחזור על עצמו בשום צורה וצבע? אל תשחקי משחקי כבוד, כי זה בעיני בזבוז זמן תהומי. מי הרביץ ראשון, אבא של מי יותר חזק, מי יביא את סבתא שלו, וכמובן מה היתה הדקה. תודיעי לשניהם שאת יודעת שהמקרה לא יישנה, ושאת מוכנה לקבל התנצלות ואולי גם להעניק אחת למען שלום הבית. תגמרי עם העניין הזה, אל תמרחי אותו מעבר למה שכבר נמרח, כי באמת שיש טעם לסיים את זה ולעבור הלאה. ואם זה יקרה שוב, את יודעת איפה למצוא אותנו ואת אגף הנקמה המתוקה שלנו.

המון תודה לכל מי שעזר

ומעל לכל לאפי היקרה על העזרה המרובה. ולאחר ההצעות שלכם החלטתי לפעול על פיהם אני בהחלט מקווה שזה יעזור , מה גם שבקרוב הדבר לא יתאפשר לה ביתר קלות כי גם החדר ינעל מחשש לבל עוד פעם וגם לא יהיה לה מה לקחת מחדרי כי בקרוב הכל יהיה במקום אחר בבית אחר . ושוב תודה על התגובות המהירות .

למעלה