הי מרים ../images/Emo189.gif../images/Emo74.gif ../images/Emo54.gif
מתנצלת מראש כאשר ישנה זוגיות השיקולים הם מעט שונים ולא רק כן רוצה לא רוצה אבל שוויון זכויות וחובות לשני הצדדים כשאני מתייחסת להחלטות שלי בעניין סקס כמשהו שאני מעניקה ואני מעניקה עד הסוף ללא רתיעה והמוענק יודע כי קבל את העניין בזכות ומתוך החלטה שלי ואם יש משהו שלא נראה ביחס שהוא נותן לי, הוא לא יקבל
אבל ועדיין צריך להתייחס לעניין בכבוד והערכה ולהעניק בהתאם
אני אקדים ואגיד שלמדהים שלי אני מאד אוהבת לרדת ואולי זה משנה את הכל, עכשיו אין כמעט גבר שלא נהנה מלגמור לאישה בפה,אבל אם אחרי זה הוא לא מעניק בתמורה ולא עומד בציפיות ההנאה שלך ברור שצריך לשנות את זה אבל זה חייב לבוא בהסכמה שלך המלאה אצלי האחד והיחיד שקיבל את הרשות המלאה לכך זה המדהים שלי למרות שהוא אף פעם לא לוקח את זה כמובן מאליו
ואולי בגלל זה נתנה הרשות
אז ככה מנסיוני ברפלקס ההקאה הגעתי
לתובנה מעשית ממש מהיומיים האחרונים
, קלטתי שלמרות אותה רמת עומק של האיבר המדהים בפי רק לעיתים בעצם הרפלקס מופעל {(והפעם בגלל שהמפגש היה קצת בהפתעה גם הגוף שלי השתתף בהפתעה משלו וקבלתי ממש כשעה לפני העניין) ועקב כך בשמחה והנאה הפעלתי יותר את קסמי פי
,}ובעצם ממש עשיתי נסיונות בד"כ שונים ממש איזה עומק וצורת הפה שלי מסוגל וגם אם הוא מניע את האיבר בפי (שאני גם אוהבת שהוא עושה כי הוא עדיין עדין ורגיש לתגובות שלי ועדיין מעניק לי שליטה מלאה בעוצמה עומק והפעם וזה לא מרגיש לא סליחה על הבוטות שהוא מזיין לי הפה לקח לי מס' גברים להבין את ההבדל
) ולהחליט מה מתאים לי ומה לא. הפעם החלטתי לחקור עד הסוף לא שפחות הענקתי
פתאום קלטתי משהו והייתי חייבת לבדוק וגיליתי שכשמצטבר נוזל בעומק הגרון בעיקר רוק שלי ואין מעבר חלק של אויר כי אני נושמת בעיקר מהאף
, אז רפקלס ההקאה מופעל וברגע שאני מעט משחררת או בולעת את הרוק זה בד"כ מחליש או מעביר לגמרי את הרפלקס עכשיו תובנה קצת יותר ישנה בעניין הטעם כמו הרבה נוזלי גוף אחרים שני דברים 1) לעיתים דברים שאוכלים או שותים עובר בטעם כמו בירה או שום ובצל חיים או בשר מתובל מאד, היו מס' פעמים שהיה קטע ספונטני לא בבית (כי אז אני לרוב מכתיבה בצורה של מקלחת משותפת
) הפסקתי את הקטע בגלל שלא יכולתי בגלל ריח לא נעים מהגוף
כי האף עם החוש המחודד שלו לא מצליחים להבליג ובמידת האפשר מאחר והמפגשים שלנו די זעומים אנחנו לא זוג ולא גרים באותה עיר אני נמנעת במידת להמנע מאכילת אוכל ארומטי מובהק 2) והדבר השני מגע עם האויר למשל סליחה על הדוגמא ריח של נפיחה קורה רק כשזה בא במגע עם האויר, אז ככה הטעם של הזרע אם תבלעי בלי לתת לנוזל הזרע מגע ישיר עם האויר טעמו לרוב לא יורגש כמעט בכלל אפילו ברגע שאת יורקת את הזרע מפיך את כאילו מחריפה את הבעייה, כי אז את מגדילה את רמת הטעם ההקבלה הקרובה ביותר לזה זה שאין הרבה חוש טעם כשמצוננים
אבל שוב חשוב לזכור שיחסים בין אנשים הם תן וקח, ובעיקר בסקס אני מאמינהה בנאה דורש ונאה מקיים, לדוגמא המדהים שלי כל כך מעניק, וכמעט לא מוותר על התענוג שלרדת לי קורה שהוא מפנק אותי מכף רגל עד ראש (יורד לי עד שאני גומרת בפיו) בלי בכלל לדרוש בתמורה באותו רגע, וגם שאנחנו באקט עצמו הוא דואג שגם אני אהנה באותה מידה כמו הפעם שאני הייתי במחזור פשוט הטרפתי לו את הגוף, האמת שמאחר וזה ממש היה בהתחלה באיזה שלב הוא דרש את נרתיקי
בכל זאת ואני שמחה שהפעם לא נתתי לשיקול הישיר שלי לדחות את העניין תשמעו זה היה סליחה על הבוטות הזיון הכי טוב שלי אי פעם, ולתדהמתי כל פעם שאנחנו ביחד אני חווה עילוי נוסף כל פעם שאני חושבת שהגענו ביחד לוואוו הכי הכי אני מופתעת משיא חוויה יותר עמוק יותר חזק, וזה נובע בעיקר שאנחנו לא נרתעים על הסף מלקבל את התענוג שאני מעניק או רוצה לנסות, אבל מצד שני לא לקבל כמובן מאליו את אותו תענוג, ברגע שבן זוגך לא ידרוש את העניין כמובן מאליו ומדי פעם תעניקי לו את התענוג במידה המזערית של חוסר נעימות קל אני מניחה שתשמחי להעניק לו את התענוג זה כמעט שקול אצלי באותה מידה לסקס אנאלי שאני משתדלת להמנע, ואוהבת להעניק תענוג אנאלי (כן כן לגבר
) אבל שמחה שמידי פעם כן אני יכולה להעניק את זה למדהים שלי מקווה שסייעתי אם בן זוגך צריך הבהרות נוספות ויש לו טענות תשלחי אותו אלי כאן לפורום לשיחת רענון
בהצלחה והנאה מרובה שגיתא
, ולשמחתי אני פשוט אוהבת כל ס"מ בגופו
ווכ איבר בגוף הזה עושה לי כל כך טוב .... כן אנשים חרמנים גם רק המח שלו עושה לי הרגשה מצויינת