בעיה קשה

yehuda18

New member
בעיה קשה../images/Emo4.gif

רשמית אני יוצא ממועדון בני הזונה של השבת.. (מחר חופש). החליטו שאני לא עובד יותר 7 משמרות בשבוע
(ועד העובדים יושב על האחראי... שאנחנו טוחנים שעות). וכאן עולה הדילמה.. האם משתלם למצוא עבודה שניה? כוסאומו המדינה הזו.. בנאדם רוצה לעבוד! (אבל 7 משמרות!) שתהיה לכם שבת מזדיינת..

אני עובדת בשתי עבודות מסיבות דומות...

במלון אני יכולה לעבוד סופש"ים ( משמע 150 אחוז ) ובכלל נוח לשחק שם עם משמרות ... ובמכירות אני ממלא את הימים / שעות שלא נותנים לי מהמלון... זאת אומרת שאני עובדת הרבה יותר מ 7 משמרות - 7 ימים , בערך 12-10 שעות כל יום ...

ובקשר למס הכנסה ...

אני באמת לא עוקבת אחרי זה, ולא יודעת אם יורד וכמה... אבל גם אם כן, בשתי עבודות אני מרוויחה בסביבות ה 6000 שקל , אז אני מעדיפה שיורידו לי יותר, אבל שאני גם ארוויח יותר...

ק ד ו ש

New member
ממש לא מבין את הדילמה

מה רע בלעבוד 6 משמרות בשבוע? אל תהיה וורקוהוליסט, עם 6 משמרות אתה עושה משכורת בת זונה, ומגיע לך יום אחד חופש בשבוע שתוכל להתפנן\לעשות דברים אחרים שהם לא עבודה. לעשות 7 משמרות זה להוסיף עוד 4 לחודש, אבל לחיות כמו תאילנדי, בהחלט לא כדאי. חוץ מזה שמס הכנסה יזיינו אותך. גם לי יוצא לפעמים שבועות (השבוע למשל) של 7 משמרות, אבל זה רק כי אין ברירה (מחסור של אנשים וכו')... בזמן רגיל אני מעדיף לעשות 6.

בוקר טוב!

אין מס לחיילים משוחררים..גם אני עובדת בשתי עבודות והייתי במס הכנסה,עשיתי תיאום מס -הבאתי תעודת שיחרור+תלושי משכורת. לא לוקחים שקל. ויודה בחייאת תנוח.

ק ד ו ש

New member
לא לוקחים למשכורות רעב

למשכורת כמו של יודה לוקחים גם לוקחים.

nisanil

New member
טוב שלא אמרת 2 מיליון

מעל 6 וחצי אלף מתחילים לקחת מס הכנסה

ק ד ו ש

New member
חחחחח

אולי לחודשיים... (גם לא) לוקחים גם לוקחים מסביבות 6 וחצי. תשאלי את יודה שבא חודש שעבר עם תלונות על מסכנסה (למה להגיד מס הכנסה אם אף אחד לא מפריד בין המילים בדיבור)

Jan22

New member
תעבוד

אבל אם כבר תעבוד בעבודה כגון מחלק דואר ,או מחלק פיצה ..אתה יודע ,עבודות של ארבע בבוקר שאתה צריך לעבור מבית לבית ולשים את הגלובס או את המעריב/ידיעות. יביא לך עוד איזה 1400 שקל לחודש. וגם ,זה ברוב המקרים שחור !

למעלה