בעיה קשה ומוזרה!

AMIT23y

New member
בעיה קשה ומוזרה!

יש לי בעייה עם התוכנה.. כשאני לוחץ על קליד במקלדת שליטה או בתוכנה עצמה יש לי DELAY של שנייה מרגע הלחיצה ועד ששומעים.. ולא אין לי בעיית זיכרון במחשב...וזו לא המקלדת כי גם שאני לוחץ עם העכבר על קליד לוקח כמעט שנייה עד ששומעים! מישהו יודע איך אני פותר את זה ? בעייה במחשב? בתוכנה? בהתקנה?

HeavenlyB

New member
אווו אווו אני ודע! אני יודע!!!!

אמממ....יש לך בעיית Latency. ואתה יכול לקרוא על הבעיה הזאת בשאלות נפוצות.

HeavenlyB

New member
../images/Emo13.gif צריך לתת צ'אנס לכולם

אין אף פורום בעולם שלא מקבל חברים חדשים כל יום שלא מחפשים את התשובה בפורום לפני ששואלים. אני חושב שזה מאבק אבוד.

AMIT23y

New member
חבל שאתה סתם אומר כי

כן קראתי על זה ... והוא בכלל לא מסומן אצלי..אין אפשרות לסמן אותו... כנראה זו בעייה אחרת בכלל...

AMIT23y

New member
מישהו???

ה LATENCY שלי הוא : INPUT 325 OUTPUT 48 כנראה אצליכם זה מהיר יותר... יכול להיות שזו המקלדת שליטה ? מה עוד אני יכול לנסות ?

HeavenlyB

New member
זו לא מקלדת שליטה

אם היית קורא, היית יודע שאין קשר בין המקלדת שליטה ללייטנסי. הלייטנסי קשור לכרטיס הקול והיכולות שלו. אם אתה עובד עם הכרטיס שמגיע עם המחשב, אז יהיה לך לייטנסי, כי לכרטיס אין דרייבר מתאים לעבוד עם הקיובייס כמו שצריך. פתרון אחד שאתה יכול לנסות הוא להתקין בדרייבר שנקרא ASIO4All שאפשר למצוא ולהוריד בחינם מהאינטרנט. הוא ישפר משמעותית את הלייטנסי, אבל לא לגמרי.

AMIT23y

New member
תודה! רק עוד משהו קטן

זה באמת שיפר משמעותית ,וכשאני נכנס להגדרות שלו אני יכול גם להוריד את הזמן תגובה ל0! העניין הוא שאז הBUFFER SIZE הוא על 144 SAMPLES זה פוגע באיכות משמעותית? מה זה אומר 144 או פחות ??

HeavenlyB

New member
ה-Buffer לא פוגע באיכות

הוא נועד לתת "מקדם הגנה" למצב שבו המחשב לא מסוגל לעשות את כל הפעולות, ויכול להשתמש ב-Buffer כדי להשלים את מה שחסר. ככל שהBuffer גבוה יותר, כך גם הלייטנסי, אבל כך למחשב יותר קל לעבוד. אם אתה לא שומע קפיצות בזמן העבודה, אז כמות ה-Buffer מספיקה. ברגע שתשמע קפיצות (בד"כ בפרוייקטים עמוסים) תוכל להגדיל את ה-Buffer כדי למנוע זאת, אבל זה גם יגדיל את הלייטנסי.

למעלה