בעיה קצת מוזרה

קרמבריז

New member
בעיה קצת מוזרה

עשיתי קצת חיפוש בפורום הזה ובערך בכל פורום אפשרי בנושא ולא מצאתי תשובות. יש לי בעיה קצת לא שגרתית- אני לא מצליחה לגמור ממגע ישיר בדגדגן. כדי שתבינו למה זו בעיה חמורה- אני לסבית, היו לי שתי פרטנריות עד כה, ומעולם לא הייתי [וזה גם לא ממש בתכנון] עם גבר. עם שתי הבחורות הסיפור חזר על עצמו- אני פשוט לא גומרת כשנוגעים בדגדגן עצמו, וגם לא כשיורדים לי. אני מגיעה למצב שאני רטובה לחלוטין- היד מגיעה לאיזור- וכלום, זה פשוט נהיה לא נעים באיזה שהוא שלב. גם עם עצמי אני לא גומרת ממגע ישיר בדגדגן אלא רק כשמשהו מפריד בין היד לגוף- תחתונים למשל. מישהו שמע? מכיר? יודע ממה זה נובע ומה הבעיה? יכול להיות דבר כזה בכלל- בחורה שלא אוהבת שנוגעים בה דווקא שם? ועוד יותר מזה- בחורה שלא נהנית כשיורדים לה? [ולא, הבעיה היא לא איזה שהם מעצורים או עכבות או חוסר ביטחון. הרגשתי לגמרי בנוח, וכמו שאמרתי- לבד, זה אותו דבר בדיוק] תודה מראש...

5halo

New member
יקירתי

לפי הכרטיס שלך את בת 19, אז אולי זה ינחם אותך לדעת שאת האורגזמת דגדגן הראשונה שלי לא היה לי עד גיל 23 הדברים האלו לוקחים זמן.... ואם את קצת חסרת סבלנות (מה שמובן לחלוטין) יש כול מיני צעצועי מין שמאוד עוזרים, רוקט פוקט, יש גם עכשיו את הפיתוח הישראלי החדש הזה שניקרא ליטל סו אם אני לא טועה והוא פותח בין היתר ללסביות ויש המון פתרונות יצירתיים. יש עולם ומלאו של צעצועי מין לנשים שאוהבות נשים שמאוד מסייעות בכך. גם אני בהתחלה לא גמרתי בסקס עם אישה (למרות שזה לא להפריע לי היה לי מדהים בלי שום קשר לאורגזמה) והיום בעזרת העזרים הללו אני נהנת בסקס עם אישה בדיוק כמו שאני נהנת עם גבר. מקווה שעזרתי קצת הילה

קרמבריז

New member
המממ

אני בת עשרים בעוד חודש, אבל כן, אני עוד צעירה :) אני לא כל כך רוצה לחפש את הפתרון בצעצועים [גם כי כנראה שלחיילים אין אלפי שקלים לזרוק בחנויות סקס...וגם כי אני מעדיפה למצוא תשובה קצת פחות תלויה בדבר שכזו]. זה לא שלא נהניתי ולא שלא היה לי טוב- פשוט לא גמרתי. והאמת שמה שהכי מטריד אותי זה שאני פשוט לא נהנית ממין אוראלי [ולא שלא הייתה לי חברה מנוסה- אפילו די להיפך...איך אני, בלי הרבה טררם, גרמתי לה לגמור אחרי כמה דקות ואצלי פשוט התייאשנו באיזה שהוא שלב...וזה חזר על עצמו כל כך הרבה. זה גרר הרבה תסכול אצלה ואצלי. בעיקר אצלה- לדעתי]. אני יודעת שמיניות של נשים היא דבר מאוד גמיש ומאוד לא החלטי אבל בכל זאת- לא הכרתי אף בחורה שלא נהנית ממין אוראלי בשום צורה שהיא...זה מוזר לי.

5halo

New member
אובכן,

הינה הכרת, נעים מאוד :) לפחות עד לפני שנה בערך...... רק לפני שנה היה הפעם הראשונה שבאמת באמת נהנתי ממין אוראלי, וגם אני שאותו בחור רצה לרדת לי הדבר הראשון שאמרתי לו היה תעזוב גם ככה אני לא נהנת ממין אוראלי, לא רק לא גומרת אלא ממש לא נהנת ולא אוהבת את זה..... לשמחתי הוא החליט להוכיח לי שאפשר להנות ולגמור ממין אוראלי, ובילה שעתיים שם למטה בנחישות אטומית עד שגיליתי את נפלאותיו של המין האוראלי.... תני לעצמך זמן זה עוד יבוא

GIjane

New member
קרמברית קטנה

דבר ראשון והכי חשוב - בכל מה שקשור למיניות האישה, אין כזה דבר "רגיל" או "נורמלי".. כל אחת שונה לגמרי מהשניה.. ואפילו יש הבדלים בתחושה שלך עצמך בימים שונים של המחזור החודשי !!! אז קודם כל תרגעי... :) את בסדר גמור ויש לי שאלה - האם את מצליחה לגמור כשאת מאוננת? ואם כן - איך בדיוק את עושה את זה? תוכלי להנחות את הפרטנרית שלך אם לא ניסית - זה הזמן מצטרפת להמלצה על ליטל סו - יש להן גם ויבטור וגם דילדו והאפשרויות רבות - במיוחד לשתי נשים

יכול להיות שאת פשוט רגישה

הדגדגן פנוי מ4000 קצוות עצבים והוא רגיש מאוד בעיקר אם לא מתפעלים אותו באופן שעושה לנו נעים וטוב נשמע שמצאת דרך להנות (דרך התחתונים) אז את מבינה שאת צריכה גירוי שהוא לא ישיר וזה לא משנה איך השאר או מה הן חושבות, אלא מה מתאים לך.

..לפעמים יש לגרות את הדגדגן ע"י נגיעה עקיפה

קצת מעל או קצת מתחת תלמדי להנות עצמך ותוכלי להדריך את הפרטנרית שלך... לאט לאט....

../images/Emo45.gif לפעמים גירוי ישיר הוא פשוט "יותר מדי".

כשאני מאוננת לבד זה לרוב לא ישירות אלא דרך תחתונים (ככה עובד לי יותר טוב). עם החבר אני דווקא מעדיפה בלי תחתונים, אבל לא ישיר, אלא בכל האזור מסביב, זה הרבה יותר מגרה לדעתי (ואני גם מגיעה לאורגזמה הרבה יותר מהר כשהוא עושה את זה. גם אם אני לבד ואני עושה לעצמי בדיוק אותו הדבר, זה לא מצליח לי ככה...). מסקנות: * יש הבדל בין לבד ובין ביחד. * לכל אחת מתאים מה שמתאים לה. * אם גירוי ישיר לא מצליח, אין שום מניעה בגירוי עקיף - מה שעובד עובד! והעיקר שנהנים.

למעלה