בעיה קצת טכנית

בעיה קצת טכנית

אתמול באו אלי חברים שלי ופתחנו ליגה חדשה ב-FM. מכיוון שעשינו 4 מנג'רים היה קצת קשה,ופרשנו,אבל שמרתי את הליגה לפני שיצאנו כי היא התחילה די טוב. קיצר,היום פתחתי אותה ופיטרתי את המנג'רים האחרים כדי לשחק לבד במשחק,אבל אחרי שפיטרתי את האחרון המשחק נתקע לכמה שניות ואז יצא לי ממנו מבלי לשמור. אין לי בעיה מכיוון שהמשחק שמור מכלתחילה אבל מעניין אותי מה הסיבה לזה,כדי שזה לא יקרה שוב.

ben060

New member
לא יודע עם זה יעזור

אבל גם לי זה קרה בעבר שהייתי עם עוד שני מנגרים. כשפיטרתי אותם נתקע לי המשחק.

mongol1

New member
---

מכיר תבעיה גם לי פעם זה קרה שפיטרתי 2 מנג'רים מהמשחק ופתאום המשחק יצא וגם אחרי שהורדתי את כל החבילות כנראה שזה באג שלא נפתר

mongol1

New member
ופשוט

זה קורה שאתה מפטר כנראה ברצף אם תפטר אחד אחרי continue אז זה לא יקרה כנראה

זהו עשיתי את זה עוד הפעם ולא קרה

גם שמרתי בין פיטורים לפיטורים. יאללה עכשיו התחלתי עונה עם אינטר,לא הצלחתי להתאפק אז לקחתי במחירים מאוד סימליים את קאקה,באפון,רובן,איברהמוביץ'וזמבורוטה מהקבוצות שחברים שלי אימנו. אבל לא כיף לי עם הרמאות,נראה לי אני פאתח ליגה חדשה בברזיל..למישהו יש המלצה לקבוצה טובה?

inko

New member
תלוי בעידכון

וקח קבוצה מאיזה ליגה שאף אחד לא שמע עליה,שיותר גרוע המהישראלית וקח את הקבוצה לאליפות אירופה. אולי תון? או אוסטריה וינה?(אלה בלי קשר לרעיון שלמעלה)

זה עבודה יותר מידי קשה

אין לי כח להשקיע כ''כ הרבה זמן בליגה. בדר''כ שאני מתחיל בפרוייקטים כאלה אני עושה את זה בחופשים שיש לי זמן. אבל לקחת את את ת'ון נשמע רעיון נחמד.

dlml

New member
כרגע אני משחק

עם הפועל ירושלים, זה דווקא די כיף..

omerperez

New member
אני התחלתי עם רמה"ש

עונה ראשונה עלייה קלילה וגמר גביע (3-0 למ. חיפה) עכשיו תחילת עונה שנייה החתמתי הרבה שחקנים בהעברות חופשיות (דוגמא: נמני, אסולין, חיים ועוד כמה שהיו transfer listed) מקווה שיהיה טוב....מחזור ראשון 5-1 על סכנין ומשחק ראשון באופא 2-2 עם אוסטריה וינה בבית

GeorgeChip

New member
בסט טים אבר!

יש לי שמירה איתם שאני בשנת 2018, הגעתי עם העועל ים לגמר גביע האופא שש אליפויות ברציפות, מקום 35 באירופה, ותקציב העברות של 12 מיליון יורו.

dlml

New member
זה די היה עוזר לי

כרגע יש לי 300 אלף דולר סה'כ ו10 אלף דולר להעברות.. חח אני עומד להצטרף למעגל האבטלה..

למעלה