בעיה קלה.

בעיה קלה.

שלום לכולם. אני חולמת חלומות צלולים באופן ספונטני, הבעיה היא שכשאני נכנסת לחלום אני ישר מנסה למצוא דרכים לצאת ממנו. מיותר להגיד שאני מקווה כל לילה ולילה לחלום חלום צלול, ועושה רשימות של הדברים שאני צריכה לנצל ולשפר בחלום, אך עדיין - כשהוא מגיע, מנסה להתחמק ממנו. לדוגמא, בפעם האחרונה עשיתי שטויות על הכביש, הסתכלתי במראה כדי לראות איך הנהגים שמאחורי נראים [וראיתי זוג חבובות מוזרות] אחר כך עפתי מהחלון היישר אל המיטה שלי ולעירנות, כי לא רציתי להשאר שם. [חבל, היה אחלה לנהוג...] מישהו נתקל בבעיה הזו?

goldy

New member
הסבר

היא רוצה לחלום חלום צלול וברגע שהיא חולמת אותו היא מייד רוצה לצאת מימנו, עים עדיפות להיתעוררות. איך אתה מגדיר מצב כזה?

Lil KeKe

New member
וואו מה יש לכם חבר'ה ?

אין צורך בקללות מיותרות... לא יודע מה יש לכולם נגד גולדי... אבל המריבות האלה לא ממש תורמות לפורום... ורועי אתה שנים לא מתחבר למסן... דבר איתי

Roy1232

New member
לא יוצא לי להתחבר... תקופה קצת עמוסה

ויש לי עוד לחרוש לפיזיקה ביום ראשון

Roy1232

New member
חשבתי שנפטרים מתושב"ע בכיתה ב'../images/Emo12.gif

ממתי לומדים את זה בתיכון?

silverhawk

New member
ממ, אני רואה 2 אפשרויות

או שהמודעות בחלום לא מאוד גבוהה ואת לא בשליטה מלאה (שהפתרון לכך הוא, כמובן, השיטות להגברת הצלילות), או שזה פשוט עניין שיעבור עם הזמן ולאחר מספר פעמים שתחווי את זה. איך שלא יהיה, ההמלצה שלי היא שתמשיכי לנסות, ושתקפידי לשלב בדיקות מציאות ואת השיטות להגברת הצלילות במהלך החלום (שתמיד יכולות לעזור).

וולפהרט

New member
יכול להיגרם גם מ:

חוסר שינה כשעיפים במציאות עיפים גם בחלום, ולכן כשיש חצלול אין כוח להנות ממנו

One Drop

New member
במקום למצוא דרכים לצאת,

תחפשי דרכים להינות מהחלום.

למעלה