בעיה קטנה

יודה1984

New member
בעיה קטנה

אני בן 22 ויש לי ידידה מאוד מאוד מאוד מאוד טובה והיא בת 16.5 והגענו למצב שהיא ממש ממש ממש אבל ממש רוצה לשכב איתי מה אני אמור לעשות??? לתת לה??? מצד אחד אני לא רוצה כי היא בת 16.5 אבל מצד שני היא הידידה טובה שלי ואם זה יגרום לה להיות מאושרת אני רוצה לתת לה להרגיש מאושרת! מה לעשות???

אתה לא רוצה לשכב איתה אבל אתה מוכן להתפשר

בשביל שהיא תיהיה מאושרת?.... אל תעשה מה שאתה לא רוצה! תחשוב על עצמך אל תמכור את הגוף שלך בשביל אושר של אושרים!

יודה1984

New member
לא הבנתם

אני כן רוצה מצד אחד! אבל מצד שני אני מפחד כי היא יחסית קטנה!

xidioos

New member
מה קטנה?

16.5 ואתה דואג לה שהיא קטנה מדי? אם היא רוצה ואתה רוצה אז לך על זה שניכם מאוד תהנו.

L o l e e t a

New member
אתה דיי הופך פה לזונה..

רק בלי כסף. תראה,אם תשכב איתה..יכול להיות פתאם והיא תפרש את זה אחרת. אולי היא פתאם תתאהב בך ותרצה להיות איתך?אם אתה לא רוצה אותה,אל תעשה את זה איתה.. שתחכה קצת.. ואם אתה רוצה לגרום לה להיות מאושרת,תחבק אותה כשהיא עצובה או שתקנה לה תכשיטים.

שום דבר!

אל תשכב איתה! היא קטנה מידי בשבילך דבר שני היא עלולה לפתח רגשות כלפיך מבעד לידידות ואז אתה די דופק את הכל זה יכול לחזור לך בבומרנג

Leather

New member
לא נראה לי שזה מה שמדאיג אותו

נראה לי שהגיל מדאיג אותו כי לא נראה לו שהפער נכון, ושלא נעים לו להיות עם מישהי שכ"כ צעירה ממנו.

007bg

New member
זה טריידמארק, אתה יודע.

תמלוגים, עניינים.....

F u C k F a C e

New member
אני מתנצל מעומק ליבי ../images/Emo39.gif. קבל כפיצוי:

יאק טיבטי. (זכויות לבלייזר)

Leather

New member
אל תשכב איתה

אם אתה לא רוצה, ואם תסביר לה אני בטוחה שהיא תשמח שהיא לא מקרה צדקה. לשכב איתך לא יהפוך אותה להיות מאושרת, ואם כן אז סביר להניח שהיא מרגישה כלפייך משהו שהוא מעבר למשיכה מינית. אם תשכבו, הדבר בכל מקרה, סביר להניח, יפגע או ישנה את הידידות שבינכם.

למעלה