בעיה קטנה

Hot Or Not

New member
בעיה קטנה

קשר שנבנה בצורה אפלטונית משיכה שקיימת יש החלטה לנסות להיות ביחד (עוד לא נעשה הצעד הראשון מסיבות לא חשובות כרגע) ההכרות של האופי היא כל כך מעמיקה וכל כך טובה שהפחד הוא לפשל בקטע האינטימי אתם חושבים שיש מצב שזה יעבוד?

הקס

New member
לזה אני קורא קצר ולעניין

אמן וכולם יכתבו ככה. בקשר סקס אני חושב שהכי חשוב לא להתחיל עם קוצ'י מוצ'י וסקס עדין אלא לזיין אחד לשני את הצורה ואם גם הוא וגם את תתרכזו בלענג את השני ולא את עצמכם אז יהיה בסדר.

prosilence

New member
תממשו

מה הקטע? אם יש משיכה ואם הסטטוס האישי שלך לא מפריע לך (שזה בטח ה"סיבות הלא חשובות כרגע") אז לכי על זה.

Hot Or Not

New member
הסיבות...

הקצת לא חשובות האלה הם העובדה שכרגע אני בחו"ל :\ ואני חוזרת רק בעוד חודש אתם בטח שואלים את עצמכם איך אני יכולה להיות בטוחה שהוא באמת רוצה אז אני יכולה אף אידיוט שלא באמת רוצה משהו היה דואג להתקשר כל יום לחו"ל וגם אף אחד לא היה ממש דואג לערב את כל המשפחה שלו (משמע יוצא לי לדבר כל יום עם כל המשפחה שלו ולא רק איתו) אתמול לדוגמא הוא אמר לי שלא אכפת לא כבר לישון או לא לישון (חזרתי נורא מאוחר והוא חיכה כדי להתקשר אליי בשעה שחזרתי) העיקר שאני אחזור כבר והוא יוכל לחבק אותי סוף סוף ואיפה שהוא בתוך הראש קשה לי אחרי שכל כך הרבה זמן אני מכירה אותו לחשוב עליו בצורה אינטימית זאת אומרת לחשוב על מה שיהיה או איך יהיה לא על אם אני רוצה או לא...

חופ שיה

New member
עיזבי קשה

תחל'ס-השאלות שאת צריכה לשאול את עצמך הן: האם את נמשכת אליו? האם הוא נראה לך כבן זוג (היות ואת מכירה אותו כל כך טוב )? נשמע שהבחור דלוק עליך אבל הוא בא "בדלת" של ידידות וחברות, את יכולה לגרום לדברים להראות אחרת אם רק תרצי. (ואם זה הדדי כמו שזה נשמע) מה שיהיה יהיה , אם החברות בניכם חזקה מספיק היא תשרוד את הניסיון להתקרב גם מבחינה אינטימית ואם היא לא תעמוד בזה אז כנראה שזה היה משהו שהייתם חייבים לשים על השולחן על מנת להתמודד איתו ולא לתת למתח הזה לבוא בניכם. קשה לי להאמין שחברות תחזיק מעמד הרבה זמן כשצד אחד מתוסכל (בהנחה שיש בניכם יותר מחברות - לפחות לאחד הצדדים) כשיש צד אחד שמעוניין/ת מינית בצד השני - זה לא אפלטוני לדעתי.

Hot Or Not

New member
אני איידע אתכם מה קרה

כשאני אחזור לארץ
עד אז הכל פתוח (בעצם עוד לא חחחח)

prosilence

New member
מרוב ציפיות

את עלולה לנחות למציאות הקשה. תרגעי, קודם תגיעי לארץ. אם בא לך עליו, לכי על זה, מה הטעם לנתח?

הייתי בנקודה הזו,

חששתי מהנקודה הזו. אף פעם לא הסתכלתי עליו כ"גבר" לפני. הוא תמיד היה בקופסת "הידיד הטוב". אבל מהרגע שעלתה אפשרות קונקרטית ליותר, למרות הפחדים, החלטתי לנסות ולקפוץ למים. מאז לא הצטערתי על זה לרגע
עולות לי מחשבות מה היה קורה אם זה לא היה עובד... אבל אם כבר עלתה האפשרות אני חושבת שהידידות כבר לא היתה תמימה כפי שהיתה קודם, אז במילא כבר יש שינוי בתוך הקשר...

למעלה