בעיה קטנה...

בעיה קטנה...

שלום לכולם אני בחורה בשנות העשרים המוקדמות שלי ויש לי בעיה שלא חשבתי אי פעם שאני אתקל באחת כזו.... אני יוצאת עם בחור כמה שבועות והיחסים בינינו מציינים. אלא שיש בעיה קטנה....... אני בחורה מינית מאוד ומין חשוב לי כחלק בילתי נפרד ממערכת היחסים. היו לי הרבה מאוד מערכות יחסים בעבר. לבחור החדש שלי יש איבר מין קטן מאוד יחסית לבחורים שאיתם קיימתי מערכות יחסים בעבר. לקאורה לא בעיה כזו קריטית0-אלא שגיליתי שזה מפריע לי מאוד.. אני די רחבה כנראה ואני לא מרגישה מסופקת מיחסי המין בינינו הבחור בעל נסיון מועט יחסית במערכות יחסים בכנראה גם במין.. השאלה היא אם זה משהו שיכול להסתפר עם הזמן? בעתיד כשהו יצבור נסיון או שאני אתרגל לזה? או שזאת בעיה שלא ניתנת לפיתרון? אני חייבת לציין שאני נשמכת אליו פיזית רגשית ושכלית, אני מסתדרים טוב, אנחנו מבינים אחד את השניה ולקאורה אני אמורה רק לשמוח ולפרוח... וא לא מבין את מה שאני מרגישה ואני בטח לא יכולה לשתף אותו בזה כי זה רק יפגע בו. אני מרגישה ממש ממש מתוסכלת! אני אשמח לדעה מקצועית תודה רבה

VeryBigFoot

New member
לא הפסקתי לצחוק - אין כמו ציניות

רסמי באמת, אסור בתכלית האיסור להעיר לא על כך. לא פתיחות ולא נעליים.

ohadz

New member
תשמעי...

את לא יכולה גם לבכות וגם לשתוק. הזין שלו לא יגדל ןאם לא תדברי איתו על דרכים נוספות לענג אותך או אולי תנוחות שבהן תרגישי אותו יותר, שום נס לא יקרה. חישבי מה יותר משמעותי בשבילך, טיפה "להתפדח" אבל לפתור את הבעיה, או לוותר לעצמך ולוותר על הבחור. (רק תיקון אחד קטן: *לכאורה)

redrider

New member
../images/Emo18.gif נושא רגיש

אסור לך בשום פנים ואופן שהוא יבין שזה מפריע לך. את לא סתם תפגעי בו. את יכולה לערער לו את כל הביטחון העצמי בנושא. אם את רואה שזה בעייתי כנראה שאין לכם עתיד יחד. זאת לא בעיה שניתן לעבוד עליה ככה שאני ממליץ לך להפסיק את הקשר. אם משהו כזה מפריע לך זה רק יתגבר עם הזמן.

redox

New member
שלא תעיזי לדבר...

ייתכן שיש לו קטן. אבל יש בנות שיכולות להתמודד עם זה. אם את לא יכולה, תני לו למצוא מישהי כזו. תעזבי אותו, תרביצי איזה תירוץ, אך אנא ממך, אף מילה על הנושא. את פשוט תשברי אותו לחלוטין. ובלי דיבורים על פתיחות וכנות. אופי והתנהגות ניתן לשנות. גודל זין נשאר קבוע ושם דיבורים לא ישנו את זה.

היא לא צריכה להגיד שיש לו קטן.

מספיק שתגיד לו מה כן לעשות, לא מה מפריע לה. אם גם אחרי שהוא ידע היא לא תהנה - זה סיפור אחר.

זה יגמר לבד בלי שאנחנו נוסיף מילה

את מתוסכלת ! כמה זמן את מסוגלת לחיות בתיסכול ? הספירה לאחור התחילה . חוץ מזה אתם יכולים להיות אחלה ידידים

נתנו לך עצות נכונות

הבעיה בקשר ארוך טווח היא מימוש הצד המיני והשיכלי לכן באם הצד המיני לא יגיע לסיפוק מלא אצלך הקשר לא יאריך ימים

יש נקודת אור אחת בסיפור

אני מסכים עם יתר הכותבים שמצב כזה הוא בלתי פתיר ועדיף להיפרד לטובת 2 הצדדים. הוא ימצא בסוף מישהי עם כוס צר שייתכן שתהיה התאמה ביניהם, ואת תצטרכי למצוא נקניק עם קצת יותר בשר...מה שאני מציע לך לפני הוא לנצל את איברו הקטן כדי לשפר את המיומנות האנאלית שלך. לא יודע מה הנסיון שלך בנושא, אבל אם הוא לא רב או אפסי עדיף לך להתחיל להתאמן ב"קטן", לפני שתצטרכי להתמודד עם גברים "רחבים"... לתשומת ליבך כשבחורה לא מנוסה עושה את צעדיה הראשונים במין אנאלי איבר קטן יכול מאוד לעזור אבל כמובן שעדיין נדרשת רגישות וסבלנות של 2 הצדדים ובעיקר הגבר...

חופ שיה

New member
מחזקת כל מילה

לגבי ההמלצה לסקס אנאלי. ומבינה מאוד את הבעיה שאת נמצאת בה, דילמה לא קלה.

redrider

New member
אתה קצת מגזים

אם כל הכבוד האנאליות אינה הנושא פה בכלל. היא מדברת על בעיה מינית. רוב האנשים עושים סקס וגינאלי ומעטים מדיי פעם מנסים אנאלי.

Loco motion

New member
קחי יוזמה !

קני צעצוע סקס בשם ההאש-באני (בתמונה המצורפת), ותוציאי אותו לפני החדירה! אני מברטיח שהוא ישפר את ההנאה שלך מהסקס! גם צעצועי סקס אחרים למיניהם יכולים לעזור.

למעלה