בעיה קטנה..

ישראל147

New member
בעיה קטנה..

היי אני ישראל בן19 נימצא בקשר שנה וחצי.חברה שלי מבואסת שאני יוצא עם המשפחה לנופש בשבוע האחרון של החופש וטוענת שלא עשינו כלום ונישאר עוד שבועיים.אמרתי לה שאני מוכן לותר ולהישאר בבית בתנאי שנצא בערך כמו שהמשפחה יוצאים(להרבה מקומות)הבעיה.המשך מייד

ישראל147

New member
הבעיה שאין לה כלכך אפשרות לצאת איתי

יותר מכמה שעות כי ההורים שלה לא מסכימים לקשר שלנו אז הם חופרים כל הזמן איפה את איפה את..ולשקר היא גם לא יודעת טוב אז נישאר שאנחנו יוצאים ממש מעט פעמים ומעט זמן וזה קשה.ובמיוחד שאני מרגיש אשם שאני יוצא לנופש ובבאסה שאני משאיר אותה לבד ומשועממת>>

chenby

New member
צא לטיול

לדעתי אתה תתחרט הרבה יותר על הטיול שפספסת כי משעמם לך.. מאשר שתתחרט שנשארת... כולה שבועיים, היא תתגבר. אין אפשרות שהיא תצטרף אליכם לטיול? תציע לה, אם לא אז לא.. אבל תעשה אתה מה שאתה אוהב.. ואם אתה אוהב את הטיולים האלה, אל תוותר עליהם.

ישראל147

New member
ברור..לא חשבתי לוותר לרגע

רק אמרתי לה אתזה שאני מוכן לוותר בתנאי שנצא יחד לטיולים ברמה כמו שהמשפחה יוצאת ואף`י לנופש יומיים לבד.ידעתי שזה לא אפשרי בשבילה כי ההורים שלה חונקים אותה אולי כי היא רק בת16 .אז אתה אומר שהיא תיתגבר ואין מה לעשות...ידעתי..היא צריכה להתמודד..

מוסיק1

New member
חחחח עצה

תאמין לי היא תתבאס קצת לא נורה אבל אתה תקנה לה בנופש איזה דובי גדול או שרשרת יפה ותבוא אליה אחרי הטיול עם מתנה וזר פרחים היא תמעס כמו גלידה ותשכח שלא הייתה איתך בטיול חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בהצלחה

gali142

New member
היא לא

מבלבלת את המוח כי אם עוד לא מלאו לה 18 היא עדדיין קטינה.. חח ותאמין לי אני יודעת !

אייבורי

New member
לא מדוייק

בישראל קיימים חוקים הנוגעים בדבר גיל ההסכמה בחוק העונשין, התשל"ז-1977, בעיקר תחת הסעיפים אינוס (סעיף 345), בעילה אסורה בהסכמה (סעיף 346) ומעשה סדום (סעיף 347), כולם תחת סימן ה' לחוק העונשין. גיל ההסכמה ליחסי מין מלאים עומד כיום על 16. קיום יחסי מין מלאים עם קטין או קטינה שגילו או גילה בין 14 ל-16 הוא חוקי כאשר מתקיימים הסייגים הבאים: אם הפרש הגילאים בין הנאשם לקטין אינו עולה על שלוש שנים, ואם הקטין הסכים למעשה, ואם המעשה נעשה במהלך יחסי רעוּת רגילים וללא ניצול מעמדו של הנאשם, אזי היחסים חוקיים (סעיף 353 לחוק העונשין). למשל, מותר לנער בן 17.5 לקיים יחסי מין עם נערה אם גילה מעל 14.5. לעומת זאת, במקרה של נער בן 19 המקיים יחסי מין מלאים בהסכמה עם בת 14.5, הוא עשוי לעמוד לדין פלילי באשמת בעילה אסורה בהסכמה [מתוך ויקיפדיה]

czar

New member
שלא תבלבל לך בשכל ותשתלט לך על החיים

משפחה עדיפה תמיד, אם היא ככ רוצה אותך שתצטרף. סתם צרות אופקים של ילדה.

למעלה