בעיה קטנה - גדולה

• פותח הנושא sh53
  • פורסם בתאריך

sh53

New member
בעיה קטנה - גדולה

אני בת 29 וחברי בן 30. חברי מבין, אוהב ומתחשב, בחור שהייתי מאחלת מכל הלב לכל בחורה. אבל למרות כל ההתחשבות וכל הנסיונות, גם שלי וגם שלו, אני לא מצליחה להגיע לסיפוק – אורגזמה. אני רוצה לציין שאני מאוד נהנית מהיחסים איתו ומהקשר האינטימי שלו. כמו כן אני רוצה לציין שגם עד היום לא חוויתי סיפוק – אורגזמה. אני יודעת שהמדובר בהתכווצויות, בהרגשה עילאית ועוד כהנה וכהנה תיאורים, אך לצערי מכל התיאורים הנפאליים האלה אני כבר לא יודעת למה לצפות. אולי זאת הבעיה – שאני מצפה ומצפה ואז אני עסוקה בלצפות. בכל אופן, שאלתי היא מה אני וחברי יכולים לעשות כדי שאוכל להגיע לסיפוק – אורגזמה ואשמח לקבל טיפים בנושא. תודה מראש ש.

ליידילי

New member
התשובה טמונה בתוך שאלתך.

ואם לחדד: ברגע שהענין נהפך לפרויקט, (כל ענין - ולא רק "ענין" האורגזמה), את עסוקה ב"שורה התחתונה" הגעתי/לא הגעתי ל"קו" הסיום. (וכאן נשאלת השאלה אם אמנם אף פעם לא הגעת לאורגזמה, או שכוונתך רק במע´ זוגית, כלומר באוננות את כן מגיעה.) היות ואת כל הזמן עסוקה בבחינת עצמך (בציפיה כדברייך) לא מתאפשרת לך הנינוחות וההנאה מהיחסים עצמם, מעבר לזה: אינך יחידה. לנשים רבות אורך זמן רב עד שהן לומדות להשתחרר דיין, ולומדות את עצמן באופן שמתאפשר להן להבחין בברור ברגע האורגזמה. (והדרך לעשות זאת הינה כאמור קודם כל באוננות). האמת היא שההבחנה ברגע המדויק של ההגעה הרבה הרבה פחות חשובה מן ה"מסע". אז השתחררי, ותהני מעצמך ומהגבר הנפלא שלצידך.

adam33

New member
מנסיון...

מי שחושב או חושבת איך לגמור במיטה לעולם לא יגיע לכך. אל תחשבי על זה זה יגיע בהנחה ששניכם משתפים פעולה ולא שהוא חודר אלייך גומר ומסתובב לצד השני.

טיפ

כשאת לבדך את כן מגיעה לסיפוק? הדרך היא קודם להגיע בעצמך לסיפוק. כשאת לבדך, ללמוד מה גורם לך הנאה, אח"כ לנסות את זה בחברתו, אח"כ ללמד אותו לגעת בך כמו שאת יודעת שגורם לך סיפוק, וכך בהדרגה. אחרי שפעם אחת תצליחו זה כבר יהיה יותר קל.

למעלה