בעיה קטנה ביישום הסוד...

בעיה קטנה ביישום הסוד...

שלום לכולם...:) אז קראתי את הספר וראיתי את הסרט, וניסיתי ללכת "לפי הכללים" ולבקש משהו שאני מאוד רוצה, הבעיה היא, שכל פעם שביקשתי, ולא חשוב באיזה נושא, המחשבה השנייה הייתה איך היקום יביא לי את מה שאני רוצה...ואני לא יודעת איך להיפטר ממחשבות האלו, כי אחד הדברים העיקרייים שהעבירו בסוד, הוא שאנחנו לא צריכים לחשוב על "איך".... אז איך עושים את זה ?

liza26

New member
תנסי להשיב לעצמך על שאלה כזו

איך היקום יביא את הדבר שאת מבקשת ? במילה אחת- קסם. בעוד מילה -נס. כל דבר טוב שקורה לנו בחיים זה נס קטן. ברגע שאת מתחילה לחשוב איך היקום "יארגן" לך את הדברים- את מטילה בכך ספק אמנם קשה להשתלט על המחשבות אז תנסי לפתור את השאלה במן תשובה שלא תאפשר לך להמשיך לחקור "איך יביא?- יביא! אני סומכת עליו. יהיה בסדר."

האיך..יבנה בתוך התהליך

היי נטלי שיש לך מטרה ברורה ומממשית...נניח שאת בת"א והמטרה שלך להגיע לחיפה.את יוצאת לדרך...את יכולה להגיע בהמון דרכים בים ,ביבשה ובאויר.וגם בכל אחת מהדרכים האלה תמיד יש עוד אופציות... נניח שבדרך עם הרכב נתקלת בפקק של תאונת דרכים ובצומת...את תמיד יכולה לבחור בדרכים אחרות..כל עוד הן משמשות אותך להגיע למטרה...וזה מה שקורה בחיים... 1 המטרה חייבת להיות ברורה (כלומר לפעמים מטרה כמו כסף,בית,אושר,בריאות וכו' לא ממש ברורות ומפורטות...על כן הן לא ממש מעבירות את הרגש שהן אמורות לספק) 2.לבחור את 'הכלי רכב' שאיתו אנחנו נתקדם לעבר המטרה (גם הוא יכול להשתנות ככל שניצמח ונשתפר.....אבל תמיד נוכל לבחור בין אופניים לבין מכונית מרוץ...השאלה כמה ידע יש לנו...אדם שיבחר בכלי רכב איטי..שלא יתפלא שהוא יגיע מוטש ושנים אחרי כל אלה ששיפרו את עצמם ולמדו לנהוג ברכבים מהירים יותר) 3. להתמיד - אין מה להתיאש שנתקלים במכשולים ,יש להם שתי מטרות או לחשל או להכשיל.וההצלחה שמורה רק לאלה שעושים את מה שרוב האנשים רק מדמיינים או חושבים. 4. לייצר פעולה מסיבית ומידיית...הדברים לא יעשו מעצמם...וגם אם זה קורה ..אף פעם לא ממש מרגישים קשורים לתוצאות ולכן הן גם נעלמות... ויש עוד אבל נמשיך בפרק אחר בעז דגני מאמן אישי

גק שפרד

New member
רק אחרי שאת מחליטה מופיעה הדרך.

אי אפשר להתנדנד ולהגיד "אה, אני אולי רוצה את זה.." ולצפות שה"איך" יופיע כדרך קסם. קודם את מחליטה משהו. מחליטה == ברור מעל לכל ספק שהחלטת ואין דרך חזרה. אחרי ההחלטה מגיעה הדרך. הדרך לא תופיע לפני שהחלטת סופית שאת משיגה את זה.

למעלה