בעיה עם ZONE ALARM PRO

shay454

New member
בעיה עם ZONE ALARM PRO

לאחרונה השגתי את התוכנה המלאה,כולל עדכונים שונים מהרגע שהתקנתי אותה יש לי ניתוקים מהאינטרנט(חיבור רגיל 56K) מה גם שבתוכנת החינם שלהם, כל הזמן מקבלים התראות על נסיונות פריצה וסריקה, השאלה שלי האם ההגדרות שלי לא נכונות בתוכנה? ולמה אני לא מקבל התראות על נסיונות פריצה וכו?? בתודה מראש 10X

p0ly

New member
אז אל תזרוק כסף לאסלה פעם הבאה

אל תשלם על ZONE ALERM כי א. אתה יכול להשיג גירסת חינם שעוזרת בערך אותו דבר ב. הוא חרא, כל הודעה באייסיקיו והוא יהפוך לך את המחשב ג. נורטון פי 100000000 יותר טוב

shay454

New member
אני מבין שאין תשובה???

בקשר למה ששאלתי נ.ב (למה אתה חושב שאנשים משלמים בשביל דברים כאלה?)

uzi2

Active member
בכל מקרה,

אם תהיה לך תשובה, אז אשמח להעביר אותה בשמך ל- comp.security.firewalls כיוון ששם באופן קבוע אנשים שואלים את השאלות הללו ואחרות שקשורות ליציבות של ZA ו- ZAP או לבעיות שהם יוצרים, וההמלצות הן תמיד לעבור לפיירוולים אחרים (בד"כ ל- TPF או ל- Outpost החינמיים).

ezaton

New member
ZA היא צרכנית משאבים כבדה מאוד

יתכן מאוד ובעיית הניתוקים שלך פשוט נובעת ממשאבי מערכת ירודים, בעת שאתה משתמש במודם תוכנה. מחלה מוכרת. Ez

dts

New member
ZA PRO

אני משתמש זמן רב ב ZA PRO ללא כל בעיות מיוחדות ובטח שלא ניתוקים. ההתראות שאתה מקבל אינן התראות פריצה וברובן המכריע הינם פינגים שנתבים ושרתים שאתה עובר בדרכך (המון בגלישה ממוצעת) שולחים לבדיקת תיקשורת. אתה לא מקבל התראות כי היגדרתה ב ZA לא להקפיץ חלון התראות וזה טוב האם ההגדרות שלך נכונות מהן ??

shay454

New member
ההגדרות שלי הם

האבטחה בשני האזורים היא מדיום כמו כן ע"פ המלצת האתר שלהם אפשרתי תקשורת של ICMP PING מהספק אינטרנט דבר זה באמת פתר את בעיית הניתוקים, לגבי ההתראות, אני בחרתי את כל ההתראות, ועדיין אני לא מקבל שום התראה!

Black Snake

New member
שאני אבין, אתה מחכה שינסו לפרוץ לך?

1.שתדע, שלא כל מי שיש לו את ZONE ALARM גם יופיעו לו התראות. 2.בקשר לניתוקים- שים לב לאילו תוכנות אתה מרשה להם לרוץ לרשת ולאילו לא. 3.שילמת על החרא הזה- תתקשר אליהם ותברר מה הבעיה, מי, למה, איפה ואיך. כלקוח יש לך זכות להתלונן/ לבקש עזרה בקשר למשהו מהמוצר שקנית מאותה חברה. 4.אני לא ממליץ לך על חומת אש, מספיק אנטי וירוס כמו נורטון. רק אם יש לך וירוס ויש לך קשיים עם הנורטון תוריד חומת אש.

shay454

New member
שאני יבין! אתם באמת כאלה תמימים?

למה אתה חושבים שאני שילמתי על התוכנה הזאת? אני בסך הכל מנסה להבין אם היא עובדת טוב או לא! בגלל ,שבתוכנה החינמית הייתי מקבל הרבה יותר התראות!

Black Snake

New member
בקיצר- עבדו עליך?

רגע... תן לי להבין משהו... קנית את התוכנה ושם לא קיבלת שום התרעות... הורדת אותה ZONE ALARM מהרשת ושם הופיעו לך התרעות? לפני כמה זמן קנית ולפני כמה זמן הורדת? לך כמה וירוסים שתלו לך או שרק אחרי שניסית את התוכנה שקנית התחילו לנסות לפרוץ לך...

למעלה