בעיה עם WILD

BladeRaider

New member
בעיה עם WILD

אין לי מתי לנסות את זה.... איך אני אסביר להורים שלי למה פתאום אני שם שעון ליד המטיה וקם באמצע הלילה?

אלון ב

New member
ממש בעיה ...... ../images/Emo13.gif

תגיד אני לא מבין מה זה, חלומות צלולים זה משהו שצריכים להתבייש בו ? אפשר לחשוב מה יקרה אם תספר להורים שלך, מה, יקרה אסון ? זה בסך הכל סוג של תחביב, אחד התחביבים הכי מדהימים שאני מכיר, מה יש להתבייש בזה ? חוץ מזה לפי מה שהבנתי השיטה הזאת WILD עובדת טוב מאד גם אם ישר חוזרים לישון ולא קמים למשך שעה שלמה, מספיק להתעורר רק לכמה שניות ולחזור לישון, אז זו פחות בעיה במקרה כזה. הלוואי שאלו יהיו הבעיות שלי ...
אלון

חלמן

New member
ומה עם אני יגיד לך ש

אחרי שאמרתי את זה לאמא שלי היא רצתה לשלוח אותי לפסיכאטר!!! זה לא כל כך פשוט .. הציבור לא מודע לזה שיש כזה בדבר!! אתה יודע כמה צעקתי עליה כדי לא ללכת לפסיכולוג... חבל לך על הזמן... אז לא כל כך פשוט להגיד את זה להורים...

אלון ב

New member
../images/Emo6.gif

לא חשבת פשוט לתת לה לקרוא קצת באתר שלי שתיראה מה זה בכלל ??

אלון ב

New member
שמע

גם אני הייתי חושב ככה לפני שגיליתי את הנושא הזה, זה מה שכל כך מדהים בחלומות צלולים ! שזה דבר כל כך מדהים וקסום שאנשים לא מאמינים שזה בכלל אפשרי ! סיפרת לה על "המכון לחקר חלומות צלולים" ועל זה שיש אפילו מכשירים ליצירת חלום צלול ? אפילו דיברו על הנושא הזה בטלוויזיה לפני שלוש שנים בערך בתוכנית מדע מאד רצינית בערוץ 8 שנקראת "מעבר ל - 2000" , אז אם בתוכנית מדע כזאת הציגו את הנושא הזה אז כנראה שזה לא רק לחולי נפש ... תן לה לקרוא קצת חומר בנושא, תראה לה את מליוני האתרים והספרים שיש בנושא, לא אני המצאתי את זה ועובדה שרבים מחברי הפורום כבר חוו זאת בעצמם כולל אני. ביי ביי אלון

חלמן

New member
אני יודע שזה הגיוני...

ואני גם יודע שזה תהיה החוויה הכי יפה שתהיה לי בחיים! אבל מה אני יעשה שהאמאות שלנו כל כך סגורות....

Variety

New member
תגיד לה ככה...

..."אמא, את יודעת שבאוניברסיטת סטאנפורד שבקליפורניה יש מעבדת שינה - שם הם חוקים את החלומות. הם גילו שאפשר שיהיה חלומות בהם בזמן החלום את יודעת שזה חלום, הוכחיו את זה מדעית. בגלל שחלום זה בעצם הדמיון שלנו רק בצורה הרבה יותר חיה - ואת מודעת שזה חלום, אפשר לשנות את החלום, כלומר את הדמיון. זה מאפשר לעשות מה שרוצים - לעוף, לרחף, ליצור דברים - וזה בסה"כ משחק עם הדמיון - זה ממש מדהים - ההרגשות אותו הדבר כמו במציאות - כי המוח שלנו בונה את החלומות על בסיס החוויות בחיים שלנו. ממש מרגישים שם דברים." ואז תגיד לה "אמא, את עדיין חושבת שאני צריך פסיכולוג למשהו שיש לו הוכחה מדעית? מדענים צריכים פסיכולוגים????" :) Variety-

enigodin

New member
אממממ...

כן גם אמא שלי ואחותי חשבו שזה קטע די מוזר..... אבל שטויות..... אף אחד לא יכול להגיד לך על מה לחלום...

למעלה