בעיה עם VERITAS

achokler

New member
בעיה עם VERITAS

אני יוצר JOB חדש עושה לו SCHEDUELE או אפילו RUN NOW הוא נכנס ל ACTIVITY אני רואה את הזמן מתקדם אבל את ה BYTES לא זזים. אחרי שעה בודק אין ב ACTIVITY זכר ל JOB שהרצתי. הדבר היחיד שחשוד בעניי שב MEDIA SET יש הגדרה של APPEND שמוגדרת NONE ובעבר זה היה INFINITE . האם למישהו יש רעיון? מה צריך לבדוק?

iis5

New member
תשובה לשאלה ומצטרף בשאלה נוספת

גם לי היה בעיה עם התוכנה אחרי שהבחור לפני עשה בלגן. תיצור מדיה חדשה ותיתן למדיה אפשרות OVERRWITE של אפס. רוב הבעיות עם התוכנה הזאת הם בעיקר בהגדרות המדיה. ועכשיו לשאלה יש לנו שתי שרתים מרוחקים שאני מגבה אותם משרת מרכזי. בשרת אחד מרוחק אני מצליח לגבות בלי בעיה אבל בשרת השני אני מקבל שגיעה ב LOG שרק מנהל או משתמש גיבוי יכול לבצע את הגיבוי בשרת. אבל אני משתמש באותו שם משתמש (מנהל) לכול עבודות הגיבוי. האם אני צריך לשנות הגדרה מסויימת בשרת המרוחק ?

achokler

New member
אולי תסביר שוב

כל הבעיה החלה אחרי שנשרף לי טייפ הגיבוי והחליפו לי טייפ. איך מגדירים מדיה חדשה לאפס?

iis5

New member
רגע

איזה טייפ מוגדר בעבודת הגיבוי שאתה מריץ ? האם מוגדר הטייפ החדש ,כי אתה חייב להגדיר אותו. יכול להיות שאתה מריץ עבודה על הטייפ שלא קיים.

hedidit

New member
בדיקה

תבדוק, שיש לך הרשאות מנהל לקולי על אותו שרת, לפעמים זה משפיע. תוודא שזה לא רק הרשאת מנהל בקובצת המנהלים.

למעלה