בעיה עם REPY- חשוב מאוד

דרור4

New member
בעיה עם REPY- חשוב מאוד

אנשים, שימו לב, יש סתירות בין מה שהREPY אומר לבין מה שהאתר טכניון אומר, ואני לא יודע מי מהם צודק. דבר ראשון בREPY החדרים הפוכים מאשר באתר: חדר 603 הופך ל306. אח"כ בREPY יש הרצאה 70 לאלג´ 1מ ובאתר לא קיים דבר כזה. חלק מהשעות לא נכונות. דבר שני: שאלה: אני יכול להירשם להרצאה בנפרד ולתרגול בנפרד כי באתר הם מצורפים. או שלהירשם להרצאה החופפת של המתרגל המבוקש וללכת ולהרצאה שאני רוצה. ושאלה אחרונה: המליצו לי על אבי ברמן לאלגברה אבל באתר רשום שהוא מלמד רק כאלו שיעשו 1ממ. אפשר לעקוף דבר כזה? תודה.

פגז compot

New member
תסתכל כמה שירשורים אחורה

בכל אופן, מאז כבר ביררתי את הסוגייה - ואתה באמת יכול להרשם לדוגמה להרצאה 10 ולתרגול 11 המתלווה אליה(גם אם ההרצאה חופפת הרצאה אחרת שאתה רשום אליה), ולבוא בפועל להרצאה 20 - ואין עם זה שום בעייה. צריך להקפיד בהרשמה נכונה למעבדות ב-ל-ב-ד. יכול להיות שהורדת קובץ REPY של הסמסטר הקודם בטעות??? (כי שלי בסדר)

פגז compot

New member
אוקיי, גם אצלי יש בעיות

יש באמת הבדל בין התוכנה לאתר - האתר מצא לי מערכות שהתוכנה לא העלתה כאפשרות בכלל.

שאלה

לא צריך סיסמא בשביל להכין מערכות דרך האתר? לא הצלחתי להגיע לזה בלי זה.

rodsh

New member
אני יכול לעזור לך

אין שום קשר בין מה שאתה נרשם אליו ובין מה שאתה עושה בו שימוש בפועל, קרי הולך להרצאות. אתה יכול להרשם לקבוצת תרגול מסוימת וללכת לאחרת. הרישום הוא על פי קבוצות תרגול ולא הרצאות ולכן אתה בהכרח נרשם באופן רישמי למתרגל של אותה קבוצת הרצאה שמעביר המרצה של הקבוצה הזאת. בפועל אתה יכול להרישם לקבוצת תרגול מסוימת וללכת לאחרת או להרשם לקבוצת תרגול כשלהי (ולכן גם הרצאה שמתאימה לה על פי המספר) וללכת להרצאה ותרגול שונים. זה לא בית ספר אף אחד לא בודק אותך. בתוכנה באמת יש בעיה עם מספרי החדרים. הנכון הוא מה שמופיע ב-UG ולא בקובץ ה-REP. (אני מכיר אנשים שפיספסו הרצאות כי הגיעו לחדר הלא נכון...) אתה יכול ללכת לאיזה הרצאה שאתה רוצה, גם של מי שמלמד אלגברה 1ממ אם כי אולי הוא ילמד ברמה גבוהה יותר (למיטב זיכרוני ה-1ממ מתבטא בתרגול נוסף והרצאות קצת מתקדמות יותר אבל נראה לי שתוכל ללכת אליו ולהסתדר עם החומר שלו) בכל אופן, אני מציע לך שהשבוע הראון יהיה שבוע מתיש ותלך לכמה שיותר מרצים ומתרגלים וכך תוכל באמת לבחור את מה שמתאים לך. העובדה שהשיעור הראשון הוא על חומר קל שאולי אתה יודע אותו מהתיכון, רק יעזור לך לשפוט את איכות ההוראה. בשנה הראשונה שלי הגעתי למתרגל שבכלל לא ידע לדבר טוב עברית... והייתי צריך לשנות את כל המערכת שגיבשתי. יהיה טוב 4 שנים בטכניון עברו בכזאת מהירות... אני כבר מתגעגע...

b i s c u i t

New member
בקשר לאבי ברמן:

הוא בנאדם ממש ממש מתוק, ורואים שהוא יודע אלגברה ממש ממש טוב (הוא זה שכתב את הספר שתואם לחומר הקורס; "אלגברה מודרנית", אם אתה מעוניין), אבל בתור מישהי שלמדה אצלו אלגברה א´ (שזה כמו אלגברה 1 מ´), לא הייתי ממליצה לך ללמוד איתו, אלא אם כן אין יותר אף מרצה שתוכ ללכת אליו. הוא מסביר ממש לא לעניין, והוא די משעמם... נ.ב.: מה זה REPY?!

rodsh

New member
../images/Emo151.gifנראה לי ש-REPY זה...

הכינו של הילדודס כאן לתוכנה MAR PROG המשתמשת בקיבצי REP...

arifell

New member
וואו!

ועלית על זה, לגמרי לבד? אתה עוד בטכניון, או שאתה עומד להתגייס, יש לנו דיון (על קונסרבטיבים וכד´) להשלים

דרור4

New member
יש קהילה קונסרבטיבית בטכניון?

קהילה, מתפללים, מפגשים, משהו?

arifell

New member
לא, רודש נכנס פעם לפורום של

סטודנטים קונסרבטיבים והתחיל להציק, בהיותו אורתודוכס טיפוסי... מאחר ואני סטודנט קונסרבטיבי, אני פעיל בפורום, באיזשהו שלב, מישהו עלה על זה שהוא מהטכניון, לומד באותה פקולטה כמוני, אז נתבקשתי להמשיך את הדיון בשביל כולם, עדיף פנים אל פנים, אבל זה לא קרה, ופשוט המשכנו להתכתב במסרים של תפוז

arifell

New member
לא, אין. למה, אתה מעוניין?

הדיון עם רודש קרה כתוצאה מהעובדה שפעם הוא נכנס לפורום סטודנטים קונסרבטיביים והתחיל להציק, כתוצאה מהיותו אורתודוכס טיפוסי... אני, בהיותי סטודנט קונסרבטיבי, פעיל בפורום סטודנטים קונסרבטיביים... מישהו מהפורום עלה על זה, שהוא סטודנט בטכניון, בפקולטה שלי (חשמל), וביקשו שאני אמשיך את הדיון איתו לבדי, עדיף פנים מול פנים (כי זה יותר נוח), אף הוא רצה, והמשכנו את הדיון על גבי הודעות תפוז...

דרור4

New member
לא יודע

סתם רציתי לדעת מה מצב האנשים בטכניון. זה מעודד לדעת שיש קונסרבטיבים בטכניון.

arifell

New member
../images/Emo13.gif

אולי נתכנן השתלטות לא עוינת על בית הכנסת, ועל הרב זיני...

למעלה