בעיה עם MSDN + DLL

Ziv17

New member
בעיה עם MSDN + DLL

בעקבות תאונת HD מצערת, נאלצתי להתקין מחדש ווינדוס 2000 (בלי לפרמט HD) אי לכך, כל ההגדרות נמחקו ואני לא יכול יותר להפעיל את MSDN בצורה תקינה. גרוע מכך, אני חושש לגורל כל הfavorites שהיו לי בנוגע לקבצי MSDN. מישהו יודע אולי איך אוכל להציל את הfavorites יקרות המציאות שלי? ועוד משהו- אודה לכם אם תוכלו להפנות אותי לחומר מעמיק על כתיבת DLLים, כולל דרך הפעולה שלהם (עד לרמה הבסיסית של המנגנון), המרחב המשותף שלהם וכ´ו. תודה מראש זיו

אלדד26

New member
ב - MSDN

אתה יכול למצוא המון מידע על DLL-ים. נסה להתחיל ב - mk:mad:MSITStore:E:\My%20documents\MSDN\2000OCT\1033\dllproc.chm::/hh/winbase/dll_512r.htm אבל אני אישית הייתי מפנה אותך לספר המ-ד-ה-י-ם של ג´פרי ריכטר, Programming windows 2000 applications. (גרסה עדכנית של הספר Advanced windows).

Ziv17

New member
תודה רבה!

אני בינתיים מצאתי שכל הfavorites נמצאים בקובץ hh.dat ובאמת ניתן לראות אותם שם במעורפל. הכתובת הזו שנתת, מזכירה את מה שראיתי בhh.dat. איך משתמשים בכתובת הזו? תודה על ההפניה לספר. אני אחפש אותו

אלדד26

New member
יש לך ב - MSDN

אופציה Jump to URL. היא קיימת תחת תפריט GO (בשם URL), או תחת קליק ימני על האפליקציה עצמה ב- Task bar ובחירה ב - Jump to URL, או ע"י קליק ימני על עץ התוכן של ה - MSDN.

למעלה