בעיה עם ()HEADER

ut29

New member
בעיה עם ()HEADER

שלום לכולם, ניתקלתי בבעיה כזו, אני מנסה לשלוח קובץ PDF שנצבר ב BUFFER, ה HEADERS שאני שולח הם אלו
header("Content-Type: application/octet-stream"); header("Content-Disposition: attachment; filename=\"emarsys_xpress_manual.pdf\""); ואז יש לולאה שקוראת את ה קובץ ושולחת שורה שורה ע"י ECHO מה שאני מקבל זה לא את המסך ששואל אם אני רוצה לשמור או לפתיח, אלא המסך מתמלא בג´יבריש!!! ** אני עובד עם ISO-של מזרח אירופה! אם מישהו יודע... עוט​

matroz

New member
can´t do both

you have to decide what you want to do with file: if you want to give the option to the user to save or open just use header("Location: your_file"); doing what you do is reading the pdf format and just prints it to the user screen. if you wish to do some more with the pdf´s, use the PDFlib library availble here http://www.pdflib.com/pdflib/index.html

ut29

New member
מה שניסיתי לעשות זה ...

לשלוח את ה PDF כ STREAM, וזה עובד מצוין במקרה אחד ולא עובד כלל במקרה שני, ההבדל היחיד בין שניי המיקרים הוא ה ISO. במקרה אחד אכן נפתחת התיבה, והקובץ נישמר כמו שצריך, במקרה השני הוא ניכתב כג´יבריש למסך... אני אבדוק את הלינק שנתת לי בכל מקרה.. תודב

למעלה