בעיה עם ASPSEDDIONID

אiפיר26

New member
בעיה עם ASPSEDDIONID

אני מנסה לבצע את הדבר הבא: (דרך קוד כמובן.....) להתחבר לאתר מסויים (כלומר לבצע LOGIN). אחרי שאני מחובר, אני אמור לגשת לדף מסוים באתר ולבצע פעולה. כדי לבצע את הפעולה, האתר צריך לזהות שאני מחובר. אחרי שאני ביצעתי LOGIN, שמרתי בצד את ה cookie שאתר נתן לי. ה cookie מורכב מ: ASP.NET_SessionId, username,password. שאני ניגש לבצע אצ הפעולה בדף השני, אני נותן לו את ה cookieת אולם אני מקבל תשובה מהאתר שאני צריך לבצע LOGIN. שמתי לב, שאם אני מבצע את הפעולה דרך הדפדפן, ב cookie שלי יש גם פרמטר של ASPSESSIONID. דבר שאותו אני לא מקבל כאשר אני מבצע את החיבור דרך הקוד. מישהו יודע איך אני יכול לקבל את ה SESSIONID?? אולי למישהו יש רעיון אחר?? תודה, אופיר.

Zeliran

New member
Session ID

כל פעם שהאתר יוצר session למשתמש מסויים, אז הוא יוצר מספר ייחודי שיזהה את ה seesion המסויים של המשתמש המסויים כשאתה מתחבר דרך הקוד האתר כנרא לא מייצר לך את המספר הזה שזו יכולה להיות בעיה די רצינית כי בעצם הרעיון הוא שהמשתמש לא יוכל לדעת את המספר הזה והשרת מייצר אותו בעצמו כך ש...
אין לי מושג אם יש דרך לגרום לשרת לייצר אותו ובאמת לשלוח לך אותו, כי יכול להיות שהוא באמת מייצר את המספר הזה אבל הוא לא מוכן לשלוח לך אותו כי זו יכולה להיות בעיה ביטחותית... לכן.. מה שאני יכול להגיד לך זה

למעלה