בעיה עם שמשון

בעיה עם שמשון ../images/Emo4.gif

בכל פעם שאני פותחת לו את הכלוב,הוא משתגע, מנסה לנשוך לי את הרגלים, הוא קולט את הבת שלי וישר מזנק לכיוונה,עולה על המיטה עליה היא יושבת, והיא מסכנה צורחת בהיסטריה מהפחד. לקח לי זמן עד שהצלחתי לתפוס אותו בלי שינסה לשים לי ביס. החזרתי אותו לכלוב, היה בקריז כמה דקות, ואז עלה על אחד המדפים ופשוט נרדם בשניה, כשהראש שלו בתוך המחילה
נשבעת לכם, מדרוב אמיתי. מה עושים כדי לרסן אותו? כמובן שצעקתי עליו בכל פעם שבא לזנק לכיווני, אבל ממש לא הזיז לו

skarlet ohara

New member
בן כמה הוא?

וכמו שאמרה מרגלית צנעני: "והשאר שאלה של מזל והשאר כבר קשור בגורל השאר שאלה של זמן" בעיקר של זמן... בהצלחה חברה, לא לוותר לו, ולא להתפשר!!

skarlet ohara

New member
לא... זה מצוטט מהחתימה של סופעונה

וזה חצי בדיחה חצי ברצינות ההתמודדות עם שמשון מצריכה מזל, גורל, ובעיקר- זמן.

WTR

New member
כדי לעזור כדאי לציין

1. את גילו 2. האם הוא מסורס 3. כמה שעות ביותר הוא זוכה להתרוצץ בבית 4. מה השיטות שניסיתם עד עכשיו

על 2 שאלות, מיכל כבר ענתה

הוא משוחרר מהרגע שאני מגיעה מהעבודה, זאת אומרת משעה 2 בערך, בינתיים בלילות לפני שאני הולכת לישון, אני מכניסה אותו לכלוב, כי הוא בלתי צפוי ופתאם אני יכולה לראות אותו עלי או על הבת שלי,ולא בא לי שאחת מאיתנו תיבהל. עד שיתרגל לנורמה החדשה בבית שלי, אין לי ברירה אלא להמשיך ככה (את מזל לא הייתי מכניסה לכלוב בלילה,כי כבר ידעתי מה ההרגלים שלה ושהיא לא תופיע לי פתאם מול הפנים) לאט לאט כשהוא עושה את זה, אני צוחקת עליו בטון אחיד בכל פעם אתמול גם הכנסתי אותו חזרה לכלוב, ומאוחר יותר שיחררתי שוב, אבל עוד פעם הוא התנהג אותו הדבר, אז הוא חזר לכלוב. כנראה שזה ענין של הסתגלות, שלנו ושלו. עוד קצת סבלנות מצידי, והכל יהיה בסדר לדעתי.

mikonww

New member
סבלנות ונחישות

שמשון מסורס ובן שנה וקצת לדעתי. קצת סבלנות יהיה בסדר אני בטוח רואים עליו שהוא חמוס טוב, רק זקוק לקצת יחס חם ואוהב ויחד עם זה יד חזקה
במקרה הכי גרוע תמיד אפשר לשבד ולעשות על האש !!!

zulli

New member
אוח, גם סופי הייתה צריכה להיות

בת שנה
אבל ג'ינג'ר תהיה בת שנה....

../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

נשבעת לכם, שיש לי חמוס מדרוב לגמרי
כרגע, נרשמה רגיעה, שמשון סתם שובב, שובב מידי הייתי אומרת, הוא ער ועירני, אפילו שכבר 3 שעות הוא "בודק" לי את הבית בכל פינה וכל גובה. כמו ילד בן שנה, צריך להזהר ממנו, שלא יגע בוידיאו,ולא יעלה על הטלויזיה חחחחחחחחחחחחח
עייף אותי
לא מצליחה להעלות את התמונות
מקווה שבהמשך

Sweet Fantasy

New member
עניתי לך

היום אחרי שפירסמת, תגובה ממש חמודה.. אבל הכל נחמק לי אז התייאשתי.. בקצרה - זה נורמלי, הוא לא שובב יתר על המידה. הוא מתרגל לסביבה חדשה ולאנשים חדשים, אחרי שנה שהוא היה רגיל לדבר אחר וקבוע. חמוסים ידועים באהבתם לדברים חדשים. עד ששמשון לא יכיר כל פינה בבית, הוא לא ירגע.. הוא נורמלי לחלוטין, כל חמוס, גם הכי שקט יתנהג בצורה דומה.

למעלה