בעיה עם ר"מ 2

rambo31

New member
בעיה עם ר"מ 2

בשבוע האחרון נאלצתי להגיע לבית החולים אם כאבי גב חזקים מאוד האורטופד בבית החולים נתן לי 10 ימי מנוחה ורופא ר"מ 2 לא מאשר אותם( כמו כן קיבלתי מהאורטופד כדורים משככי כאבים מאוד חזקים ומרדימים) . רציתי לדעת איך אני יכול לאשר את הימי מנוחה האלו ? כיצד רופא משפחה חולק על רופא מקצועי ? תודה

varui

New member
רמ 2

1. אני הייתי ממליץ לך לצור קשר אם מירפאת אנשי קבע שלך להסביר לחובש או למישהו מה מצב שלך כלומר אתה נימצא בגימלים אבל רופא רמ 2 אינו אישר או אפילו באופן דחוף לקבוע לך תור לרופא קבע 2. בעיקרון לפני כמה זמן אנשי קרפ"ר יחיד אם אנשי משר"פ קיבלו החלטה לא כל חייל או איש קבע שהוא מקבל 7 גימלים ומעלה הוא מיסתפח לרמ 2 אלא אהייה רופא מנתב כלומר שהוא יאשר את סיפוח או ישלח אותה בחזרה ליחידה בעיקרון אם רופא מנתב לא אישר לך את גימלים אתה תהייה אמור מטופל במירפאת יחידה 3.רופא משפחה אינו חולק על דעתו של רופא משפחה אלא לא מקבל את ימי מחלה שלו והוא רוצה שאתה תהייה מטופל במירפאת יחידה שלך כרגע אני לא רוצה להכנס לשיקולים של רופא למה הוא לא אישר לך את גימלים אבל יכול רק לנחש על זה בסיס הוא עשה את זה 4. אם תהייה לך בעיות אחרות אתה יכול לפנות אלי

ShiranAway2

New member
עד כמה שידוע לי...

במידה ורופא ר"מ 2 אינו מאשר את הסיפוח, משמע, הגימלים בטלים, כל 7 גימלים ומעלה רצופים הינו חובה סיפוח לר"מ 2. ממליצה לך לגשת לרופא היחידה שלך על מנת לדון בבעייתך, במידה ואתה זכאי לגימלים - הוא יאשר אותם. רופא ר"מ 2 יכול לפסול גימלים (ובעצם הוא היחיד שיכול...)

varui

New member
אוקי זה מה אני אמרתי

אבל שאלה היא אחרת למה אתה היתכוונת? "רופא ר"מ 2 יכול לפסול גימלים (ובעצם הוא היחיד שיכול...)"

leonidl1

New member
תשובות

קודם כל ShiranAway2 זאת בת, Shiran=שירן, כאילו דא?
אם הבנתי אותה נכון, מעל 7 גימלים אתה חייב להיות מסופח לר"מ 2, בר"מ 2 יש רופא, אם הוא לא מאשר את הגימלים או סיפוח מכל סיבה שהיא אז משמעות היא - ביטול הגימלים שקיבלת.

varui

New member
ליאון

דבריך לא נכונים לכן אני הייתי ממליץ מאוד להיות מעודכן ברמ 2 איכילוב

ShiranAway2

New member
מה לא נכון?

למה לא נכון? תקן את טעותי.. וליאון, יש שירן בנים
אבל לא במקרה הזה.. אני בת, בפעם האחרונה שבדקתי...

varui

New member
בקיצור

ניגמר בית זונות של רמ 2 כל מי מקבל יותר מעל 7 גימלים הוא מסופח לרמ 2 נכון רופא אינו חייב לאשר לך אותם וגם רופא יחידה באופן עיקרוני לא חייבים להאשר אותם כי יש לך הוכחה לקבלת ימי מחלה יש פה קיאץ- כל פעם שחייל יקבל 7 גימלים והוא לא יראה לאף אחד כלומר אף אחד במערכת צבאית לא יודע על מצב בריאותו של חייל כמו נפשי או רפואי אזה הוחלט לפני הרבה שנים כיאלו לאשר את גימלים אבל תבינו נכון אם מישהו מקבל במיון או במירפאה אזרחית פחות 7 גימלים אינו הולך לרופא יחידה או לרמ 2 כלומר רופא אינו אישר לו את גימלים ברמ 2 אבל אני די בטוח רופא יחידה שלו יאשר לו את גימלים אבל צעדים חרגים מאוד- רופא לא מאשר את גימלים הוא חושש לזיוף גימלים או אבחנה אינה מתאימה למצב בריאותי של חייל פעם הייה לי חייל קיבל 7 גימלים על דלקת בשתן אבל הוא הראה לי רופא כתוב אכן נימצא דלקת אבל לא רצינית או משהו כזה הוא כתב לכן לא יאשרו לו את 7 גימלים או ישלחו אותה למצ"ח שהם יבדקו את טופס מיון ועד אזה הוא יכול להיות מאושפז באחד חר"פים

רופא משפחה זה לא בדיוק רופא יחידה

גימלים וימי מנוחה באזרחות זה ם לא בדיוק אתו דבר. לא כל המשק מקבל ימי מחלה על חשבון המעביד ללא הגבלה. ועוד משהו חשוב אין גם פרופרציה בכמות ההשתמטות.

למעלה