בעיה עם קבצי EXE

liranon

New member
בעיה עם קבצי EXE

יש לי בעיה כללית עם קבצי EXE כל קובץ כזה שאני מוריד מהאינטרנט לא פועל כל הזמן הוא כותב לי הודעת שגיאה. אמרו לי שיכול להיות שיש לי וירוס במחשב אז כפתרון הציעו לי לפרמט את כל המחשב זאת אומרת את כל הכוננים לא רק את כונן C אז עשיתי את זה ושוב זה נשאר אני לא יכול להפעיל קבצי EXE לפני שהיה לי אינטרנט יכולתי להפעיל משחקים עכשיו אני לא יכול. אם למישהו יש פתרון בבקשה שיכתוב לי הודעה. תודה לכל המשיבים!!

shsa546

New member
הצעה

תריץ אנטי וירוס.יש סיכוי שהמחשב נגוע בצ´רנוביל.תתפלל שהוירןס לא ימחק לך את הביוס לפני זה.

noam01234

New member
פתרון והצעה

פתרון: מצורפים 2 קישורים, אחד מידע על הורוס והשני הורדת תוכנת תיקון. הצעה: כשיש לך הודעת שגיאה תרשום אותה ותצרף אותה לשאלה שלך

liranon

New member
בקשר ללינקים

לפי הלינקים שהצעת כתוב שהוירוס הוא תולעת והוא מגיע דרך דואר אלקטרוני אבל זה לא יכול להיות שיש לי אותו כי אין לי אי מייל לא שאין לי כתובת אי מייל אלא שאני לא מקבל ושולח בקיצור לא משתמש באי מייל אז זה לא יכול להיות שיש לי אותו אבל בכל זאת יש לי בעיה עם הקבצים האלה אז אם יש לכם עוד הצעות מה לעשות הכל יתקבל בברכה!

גלי®

New member
גם אני מכירה את הבעיה הזו : אתה

מוריד תוכנה , שיוצרת לך קובץ EXE במחשב , והקובץ לא נפתח ... צר לי לומר לך , כנראה שהקובץ פגום ... שאלתי מס´ אנשים וזו היתה התשובה שקיבלתי מכולם !!!!

liranon

New member
התיקון

הורדתי את כלי התיקון והמחשב כתב לי שאין לי את הוירוס הזה. אז מה יכולה להיות הבעיה?? אני לא יכול להפעיל שום קובץ EXE ופירמטתי את המחשב כבר 6 פעמים בחודש אחד ושום דבר לא עזר תמיד זה נשאר. אז אם יש לכם רעיונות מה הבעיה בבקשה תעזרו לי זה משגע אותי אני בקושי יכול להשתמש במחשב. כל עצה תתקבל ברכה!!! תודה רבה!

noam01234

New member
תשמע....

למה אתה לא רושם איזה שגיאה יש לך שאתה מפעיל קובץ EXE ? אולי זה לא וירוס?

למעלה