בעיה עם צורב scsi

nando

New member
בעיה עם צורב scsi

יש לי צורב Smart& Friendly שהפסיק לצרוב. הבקר והכבל תקינים(חברתי דרכם H.D שעובד מצויין) הבעיה היא שלמרות שמערכת ההפעלה מזהה אותו הוא לא צורב יותר.הוא יכול לשמש כCD-rom אבל מי צריך אותו ככזה ? אגב יש לי גרסאות מעודכנות של Nero ושל Easy cd Creator תודה מראש לעונים !

eYaL

New member
תגובה

זה מוזר, כי לפי כל מה שאתה מפרט בו,לא צריכה להיות שוב בעיה..... איזו הודעה אתה מקבל שאתה מנסה לצרוב עם Nero ? eYaL

nando

New member
אייל תודה! אך טרם נשלם...

השמוש בגרסא של Easy cd Creator שיש שקבלתי עם הצורב נדמה לי ש w2k אינו תומך. בעניין הרעיון להתקין את ה firmware היותר חדיש אין לי בעיה. כבר שדרגתי בעבר bios לבד. רק שהדרך לעדכן את הצורב ע``י התוכנה שיש ברשת לא כל כך מובנת לי ההדרכה. אגב דגם הצורב הוא Smart & Friendly 226. אגב היתכן שהצורב מסוגל לשמש כקורא אך יהיה לא תקין לצורך כתיבה ? הצורב עושה סימולציית כתיבה אך בפועל לא מבצע כתיבה לדיסק.

alexsam

New member
תשובה...

אתה לא תאמין אבל כן... צורב כשיש תקלה יכול עדיין לעבוד בתור CD רגיל כי הפעולה שהוא עושה בקריאה היא שונה, מה שכן אתה יכול לפנות עם הבעיה ליצרן ב אי-מייל ומנסיון אישי שלי אם החברה הם מאוד ידידותיים בנושא ו(לא תאמין) יודעים גם לעזור בנושא.

eux

New member
אולי?

כדאי לפעמים לחזור ולנסות תוכנות צריבה קצת פחות מעודכנות.... חלק מהחדשות אינו תומך בצורבים ישנים (Firmeware בגירסה ישנה). אפשר לחדש את הצורב ע``י הורדת גירסה חדשה של ה Firmware אבל דורש ידע ולרוב לא מומלץ במיוחד.

למעלה