בעיה עם פונקציה mail()

• פותח הנושא n017
  • פורסם בתאריך

n017

New member
בעיה עם פונקציה mail()

שלום אני משתמש בפונקציה mail אולם אני מקבל הודעה שהסקריפט לא מצליח להתחבר לסרבר STMP שיניתי ב php.ini לסרבר של הספק אינטרנט שלי אני מניח שהבעיה היא שבשביל להשתמש בסרבר אני צריך להקיש שם משתמש וסיסמא למישהו יש מוג איפה אני מכניס את זה ?

N i X

New member
!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עזר לך לקבל תשובה? יש כמה שיטות בהם מזדהים לשרת SMTP של ספק זה או אחר. יש כאלה שמגבילים, שרק כתובות IP מאותו ספק יוכלו לשלוח איימאיל, יש כאלה שמזדהים באמצעות SMTP auth, ויש כאלה שמזהים אותך ע"י התחברות לPOP. תלוי בספק. אני לא חושב שPHP תומך ב smtp auth או יודע להתחבר לPOP. לכן ממולץ להתקין שרת SMTP על המחשב, או להשתמש בשרת אחר שיתן לך לשלוח דואר בלי להזדהות.

kensaggy

New member
קודם כל...

אין צורך להזכיר לנו לענות לך...כל אחד ימצא את הזמן המתאים ואת ההודעות המתאימות אליהם הוא רוצה לענות. דבר שני. חפש את הקטע הזה
[mail function] ; For Win32 only. SMTP = mailgw.netvision.net.il ; for Win32 only ; For Win32 only. sendmail_from = [email protected] ; for Win32 only ; For Unix only. You may supply arguments as well (default: "sendmail -t -i"). ;sendmail_path =​
בקובץ php.ini שלך. שרתי דואר יותר בדרך כלל לא צריכים שם משתמש וסיסמא. (תראה לדוגמא אצלי עם השרת דואר של netvision.) בהצלחה, חן.

n017

New member
תודרה רבה

תודה רבה לכם הצלחתי לפתור את הבעיה

למעלה