בעיה עם ניטויז'ן

בורסקאי

New member
בעיה עם ניטויז'ן

שלום לכם! רציתי לשאול שאלה, אשמח מאוד לשמוע את תגובתכם. בתחילת בשבוע ביום שני סיימתי את ההתחייבות שלי בבזק בינלאומי, ופניתי לחברת ניטוויז'ן לקבלת הצעת מחיר, באותו היום סגרתי איתם מנוי למשך שנה. באותו היום אישתי חזרה מהעבודה היא אמרה לי שהיא כבר סגרה עם בזק בינלאומי, התקשרתי מיד לחברת ניטויז'ן ע"מ לבטל את המנוי הם אמרו לי תוך 48 שעות יחזרו אליך, לא חזרו לאחר 48 התקשרתי שוב אמרו לי יחזרו אליך, בסופו של דבר הם לא חזרו עד לים שישי, הרמתי אליהם טלפון הם אמרו לי מכיוון שכבר גלשת עם ניטוויז'ן אין לך אפשרות לבטל, הפקידה אמרה לי" אינך יכול לבטל את המנוי מכיוון גלשת 72 שעות דרכינו לך תחפש למכור לחבר או למישהו את המנוי!" , ייתכן שגלשתי דרכם בלי משים לב, אבל שאלתי היא עד כמה זמן יש באפשרותי לבטל את החוזה אם בכלל? והאם זה שגלשתי דרכם אני לא יכול לבטל? האם החוק להגנת הצרכן מתיחחס לחוזים של שרות כמו של ספקית אינטרנט, והאם הוא גם מתיחחס לשימוש של הצרכן בשרות וברצונו לבטל? תודה רבה רבה מראש!

לולא גלשת דרכם

ניתן היה לבטל את ההסכם בתוך 14 ימים מיום שנחתם. מציעה שתנסה להגיע עמם לפשרה על תשלום סכום מסוים תמורת הסכמתם לבטל את ההסכם.

למעלה