בעיה עם מכשיר sansa m250

moonchild00

New member
בעיה עם מכשיר sansa m250

שלום, קניתי לי ולידיד שלי 2 מכשירי סנסה m250 , המכשיר שלי עובד בינתיים בסדר. ידיד שלי התעסק עם התכונות של הורדת השירים במכשיר ונכון להיום, הוא לא מצליח להעביר יותר שירים למכשיר... מישהו נתקל בבעיה הזאת ? ניתן לתקן?

מושו 21

New member
...........

מה זה אומר "לא מצליח להעביר יותר שירים למכשיר" ? מה קורה כשמחבר את הנגן למחשב? (גם בנגן וגם במחשב) איזה הודעת שגיאה עולה (צילום מסך יעזור). לבדוק בהגדרות--> מצבי USB --> שזה על MSC. (יכול להיות שהוא שינה לMTP בלי כוונה).

moonchild00

New member
הסבר...

היי, לפי מה שהוא אמר לי שכשמחברים את הנגן למחשב, המחשב מזהה את הנגן אבל הוא לא מצליח להעביר שירים נוספים. לאחר שיחה קצרה - הוא העביר ודי בכוונה ל MTP לפי מה שהבנתי ולא ברור לי למה.... אבל עכשיו הוא לא מצליח להחזיר למצב הקודם. יש משהו שאפשר לעשות? אני אבקש ממנו לשלוח צילום מסך אם זה יעזור עוד...

מושו 21

New member
...........

מה זאת אומרת לא מצליח להחזיר למצב הקודם ? שייכנס להגדרות של הנגן-->USB->וישנה חזרה לMTP. אחרי ששינה - לעבוד בשיטה הזאת של העתק-הדבק ולהשאר בשיטה הזאת - אלא אם הוא יודע איך לעבוד עם MTP (לפי מה שאני מבין, לא כל כך ..) אם הוא מסתבך עם המכשיר עוד - הנה מדריך בעברית - http://www.sandisk.com/Assets/File/31425_Sandisk_M200_HE_2.pdf

למעלה