בעיה עם מכשיר SanDisk

FayeV

New member
בעיה עם מכשיר SanDisk

מקווה שהגעתי למקום הנכון :) רכשתי את ה-Sandisk Sansa e280 האהוב שלי לפני קצת יותר משנה, ולאחרונה הוא החל להראות סימני התדרדרות מטרידים. חוץ מהעובדה שהוא (משום מה) דפק לי תיקייה שלמה של שירים, כך הוא שהוא לא מוכן לנגן לי אותה בשום אופן, בזמן האחרון הוא נכבה ספונטנית באמצע שירים, או אם אני מכבה אותו, הוא מסרה להידלק בשנית עד שאני לא מטעינה אותו, למרות שהסוללה הייתה מלאה. האם למישהו כאן מוכרות הבעיות הנ"ל? האם כדאי לשלוח למעבדת תיקון (נגמרה לי האחריות), או שעדיף כבר לקנות נגן חדש? אשמח לכל עזרה!

את הקטע של התיקיה שנדפקה

אפשר לסדר ע``י פירמוט - קודם כל כמובן להעתיק הכל למחשב, לפרמט את הנגן, ואז להעתיק חזרה.

Anwanis

New member
גם אני עצבנית על הסאנסה שלי...

יש לי e260. פירמטתי אותו כבר פעמיים והכנסתי מחדש שירים, והוא קורא שיר כן ושיר לא - שירים שלפני כן הוא קרא בלי בעיה. גם לי נגמרה האחריות, ואני שוקלת ברצינות לעבור לאייפוד, לאחר שכל ניסיון של מחיקה והכנסת השירים מחדש נכשל. יש קבצים שהוא פשוט כותב bad track, וזה בערך מחצית מהשירים שהכנסתי אליו עוד לפני הפירמוט והוא ניגן יופי. כמובן שאת הפירמוט עשיתי לאחר שגיביתי את כל השירים על דיסק ועדיין! עצבנית נורא. הוא גם קופא לפעמים ואי אפשר לעשות כלום עד שהבטריה מתרוקנת לגמרי, אני מטעינה ואז הוא עובד בסדר. ממש ממש עצבנית. למישהו מוכרת התקלה של bad track ומה עושים מולה? הוא מכניס את הקבצים לנגן אבל פשוט לא מנגן אותם. אני כבר כמה שעות יושבת על זה ונמאס לי לגמרי, בא לי להעיף אותו מהחלון... כולה רציתי לעשות מעשה נחמד, ולמלא אותו בשירים שאחותי אוהבת ולתת לה מתנה... אז ככה מגיע לי?!
.

Anwanis

New member
לא כל כך הבנתי

אם תצליחי ותוכלי להסביר לי איך אני אשמח.... ממש מעצבן תודה!

זרדוז

New member
מממ....

אני יכול להעיד על הסנסה E240 שלי שאיתו זה מעולם לא קרה. אני חושב שהמקור לבעייה, הוא דווקא בסוללה הנטענת ולא בזיכרון של המכשיר. הכי טוב זה להשתמש בסוללה רגילה , אלקליין.

למעלה