בעיה עם לנובו N100 3000

ericson1

New member
בעיה עם לנובו N100 3000

היי האינטרנט בקושי זז כשהוא במצב סוללה וטס כשהוא מחובר לחשמל . כשעוד הייתה אחריות , התמיכה הטכנית שלהם ניסו דרך שינוי הגדרת המחשב , מ-מחשב נייד ל-מחשב ביתי\משרדי . לא פתר את הבעיה . מכאן לא היה להם רעיון אחר . החיבור הוא אלחוטי ונתמך ע"י התוכנה ThinkVavtage . ניסיתי גרסא חדשה יותר של התוכנה . גם לא עזר .גם הסרת התוכנה לגמרי לא עזרה . אתמול עשיתי פורמט והתקנתי windows xp מ-GHOST ששמרתי . לא מכונן הגיבוי שלהם . הבעיה כרגע היא שהאינטרנט לא זז גם כשהוא מחובר לחשמל . היה קטע מסויים שהיה אינטרנט רק במצב סוללה אבל גם זה לא קיים עכשיו . מצב משוגע ומעצבן בשבילי . יש אולי בכל זאת היגיון כאן ? תודה .

bar666xp

New member
חבל שלא דרשת החלפת הכרטיס שהיתה אחריות...

ולפי מה החלטת כי הבעיה בווקה במחשב הנייד ולא בנתב או בחיבור לאינטרנט??? לגבי מהירות אינטרנט זה בעיה בדוק קודם בין 2 מחשבים ברשת הביתית/משרדית... אם ברשת הפנימית הכל זז בצורה תקינה/סבירה, הפעל מחדש את הנתב או לפחות נתקו מהאינטרנט וחברו חזרה. לדעתי פשוט נפלת על קו/פס איטי כניראה... ו/או שהאתר אליו אתה נגיש עמוס בפניות קשה מעוד לבדוק זאת למרות שיש המון אתרי בדיקה... נ.ב. פורום רשתות ופס רחב יהיה מתאים יותר כדי שיעזרו לך לבדוק איפה הבעיה בדיוק... בנתב, באינטרנט, במחשב המתחבר...

ericson1

New member
לפני שאני עובר לפורום רשתות

מבחינת הרשת הביתית הכל תקין גם בתקשורת בין שני מחשבים וגם במהירות הגלישה . ז"א המחשבים הנייחים גולשים יפה ומתקשרים ביניהם . איזה כרטיס הייתי צריך להחליף כשהייתה אחריות ? אם זה כרטיס הרשת האלחוטי אז לפני הפורמט הוא עבד מצויין רק כשהמחשב היה מחובר לחשמל ובמצב סוללה בקושי היה זז , שעה עד שהיה עולה דף . אם אני מבין נכון אז לפי זה הכרטיס תקין - או שלא ? ואם לא ואם כן , אז מה לעזאזל קורה כאן ?

יאיר B

New member
למה להתקין מגוסט?

ואם הגוסט נגוע במשהו? (ואם אין לך גרסא מקורית, כלומר קנוייה, לך תדע מה הכניסו לתוך הקוד של מה שהורדת). תעשה שחזור מהמחיצה של לנובו ותראה מה קורה איתו.

ericson1

New member
באיזה פורמט קובץ הגיבוי של לנובו ?

אם לשחזר מהמחיצה הנסתרת . זה GHOST , ACRONIS או משהו שמצריך את הסידי שלהם ?

יאיר B

New member
יש להם מחיצה נתסתרת על הדיסקישח

(אם לא מחקת אותה בטעות) שעושה הכל אוטומטית. לא צריך דיסקים. כשהמחשב עולה, לחץ על הפתור עם הציור של ארגז כלים בצבע כתום. זה הכפתור שמאפשר להיכנס לתפריט של התוכנות של לנובו. שם יש אפשרות לשחזר את המחשב למצב הראשוני שלו. עם איזה תוכנה הם עושים את זה? אין לי מושג. אני מאמין שזה משהו שהם כתבו לעצמם באופן פרטי (זה קיים כבר המון שנים, עוד מהתקופה של IBM).

למעלה