בעיה עם כלבה ....

מונה21

New member
בעיה עם כלבה ....

הכלבה שלנו סבלה ממעידות מדי פעם הלכה באיטיות והגפים התקפלו לה במעידה .......שהמקרים חזרו על עצמם התחלנו בדיקות דם ,צילומים , דיקור חוט שידרה, בדיקות נוירולוגים מומחים ברמה כלום לא יודעים מה יש לה כול בדיקה מדרדרת את מצבה ...היא לא אוכלת ...מתקשה יותר בהליכה ונופלת יותר ....
הציעו עוד בדיקות אבל כול הרדמה גוררת אותה עוד ...תוך שבוע מכלב עם בעיות הליכה ומעידות ועטיפות מסויימת ..הפכה לכלב סמרטוט.
מה עושים איפה עוצרים ...עוד בדיקות וסבל או החלטה בלתי נמנעת ? ששוברת לנו את הלב מה עושים ?,,

warpath1

New member
אולי יישמע כמעט רע אבל תנסי להכנס לראש שלי

יש לי כלבה שאני מאוהב בה, זו הכלבה ה2 שלי.
היא גורה בת 9 חודשים מקסימה, אני מחובר אליה ברמות אחרות והיא כמו איזה איבר שהיה חסר לי.
יחד עם זאת, אני יודע שאני אחייה יותר ממנה והחלטתי עם עצמי(אולי מוקדם, אבל סיפורים של אנשים גרמו לי לחשוב ככה) שבשלב שהכלבה כבר תראה לי סובלת ופשוט עייפה מהמצב, אני אעשה את ההחלטה.
בטבע, שכלב מגיע לגיל שכבר קשה לו, והוא החליט שזהו הוא פשוט מתרחק מהלהקה, והולך למקום שנוח לו בו ושם שורד את מה שנשאר.
לא הרבה יסכימו איתי, אבל כלב זה חלק מהטבע, ואנחנו שוכחים במהלך השנים שהטבע יישאר אותו טבע, אנחנו, בני האדם הם אלו שעיוותו אותו קצת לטובתנו האישית.

צאי מהחשיבה האנושית, ונסי לשים רגש בצד לרגע, באותו רגע, מה היית חושבת?

אין תשובה נכונה, יש מה שאת מרגישה לנכון. אבל אם כלום לא עוזר...

מונה21

New member
מסכימה לעיקרון

יותר מזה חברה חכמה אמרה לכלב יש פריבילגיה ...אבל מהי אותה נקודה שאומרים די ...אולי בכול זאת אפשר לטפל
מתי אומרים זהו לא בודקים יותר וחורצים גורל ...אני כול הזמן במטוטלת מטורפת

למעלה