בעיה עם חברה שלי...

tamxxx

New member
בעיה עם חברה שלי...

אני בן 22 וחברה שלי בת 19. אנחנו ביחד כבר 5 שנים, ולפני כשנתיים התחלנו בקיום יחסי מין. בהתחלה הכל היה טוב ויפה, הסקס היה נפלא מדליק ומה לא. בשנה האחרונה היא לא רוצה הרבה כמו בעבר, כמה פעמים ספורות בחודש מספיקות לה בהחלט. ואני בכלל לא יודע מה קורה. אני כמובן רוצה נורא, אבל לא מעוניין בסקס עם אשה שלא נח לה עם זה. חשבתי שאולי אני רוצה יותר מידי סקס, אולי בגלל שהייתי מבקש כל כך הרבה סקס לפני, אז ההתלהבות שלה כבר ירדה ועכשיו היא לא מתה לזה בכלל. אולי כבר נגמר לה? היא כבר לא רוצה להתנשק ולהתמזמז היא מעדיפה סקס זריר לגמור וכמה שיותר מהר. היא אומרת שהיא מתלהבת מחפוזים ו"זה עושה לה את זה" אבל אני לא יודע עד כמה בחורה לא אוהבת להתחבק ולשחק לפני סקס??? * אני חייב לציין שאני רומנטיקן חסר תקנה, ואני עושה לה דברים מדהימים ומפתיע אותה כל פעם מחדש, והיא מתה על זה. אני ממש מבואס מהקטע ולא יודע מה לעשות. עזרו לי בבקשה ותאמרו לי מה נשים רוצות...

Vdrums

New member
בנות, למה אין יחס?

niva99

New member
לפעמים קורה........................

שאנשים משתנים במהלך הזוגיות שלהם ילכן גם הצרכים משתנים. יתכן שהיא כ'כ התרגלה אליך במרוצת שנות הקשר ביניכם,שקשה לה להתרגש בקלות מאותם הדברים שהתרגשה מהם בעבר. הבעיה ביניכם בנושא האינטימי היא השוני בצרכים:אתה אוהב "שמירה" אישית לוחצת והיא איזורית. אתה אוהב אוכל גורמה והיא פסט פוד.(בכוונה השתמשתי בעולם הדימויים הלקוח מספורט ואוכל). הכל קביל. אתה צריך לפתוח איתה שיחה - ולומר לה את אותם הדברים שכתבת כאן. ולשמוע אותה -מה יש לה להגיד בעניין.

צר לי שאני אהיה המכשפה..

אבל יקירי, כשאין חשק לסקס, אז זהו! (אני בטוחה שהרבה יחלקו עלייי במיוחד הרומנטיקנים.. ושלא ימכרו לך אחרת -בטח לא בגיל שלה (אין לה ילדים קטנים ומתישים ואו עבודה שוחקת וכו') קראתי פעם בספר של חנה גולדברג משפט שאומר: "לכל האהבות יש תאריך תפוגה אחרי 4 שנים" לכשעצמי מסכימה מאוד. יש כאלו שעדיין נמשכים מינית גם לאחר זמן זה, אבל אם היא לא רוצה- זו נורה אדומה בזבילך. לדעתי כדאי לך לסיים את הקשר מהר ובידידות. בהצלחה!

לא אוהבת להיות נחרצת בנוגע לזוגיות

של אחרים, אבל חוששת שהיא צודקת. קורה המון פעמים שהעניין המיני מתחיל לרדת אחרי כמה שנים, ולדעתי זו תחילת הסוף. גם זה שפתאום היא רוצה רק חפוזים - היא מוכנה למין נטו, אבל כל הדברים שמזוהים עם החיבה כבר מרתיעים אותה. מקווה שאני טועה. אבל לעתים תכופות, בחורה ש"אין לה חשק לסקס" מקבלת את החשק בטיל כשהיא מוצאת גבר חדש.

LCA

New member
אתה חייב לדבר איתה

לפני שהמצב ילך ויחמיר.

Savage Garden

New member
אני דווקא חושבת שיש כאן בעיה

עמוקה יותר, אמנם אחרי תקופת קשר ארוכה יש חוסר חשק להרבה דברים משותפים אבל אם יש רצון של שני הצדדים להמשיך בקשר אז מן הסתם צריך לעבוד עליו. נקודה נוספת למחשבה היא האם אתה מספק את בת זוגתך בפן הרגשי? זה שאתה מפתיע אותה זה נהדר אבל האם זה מה שהיא רוצה ממך? תבדוק את עצמך האם אתה קשוב לה מספיק? האם אתה חוזר על דברים שמפריעים לה בקשר ולא מוכן לשנות אותם? האם ההפתעות הרומנטיות מגיעות רק כהקדמה לסקס?? יש דברים רבים מלבד חוסר חשק מיני שיכולים להפריע לסקס מהנה ומספק , אין כמו שיחה מעמיקה בין שניכם לפתור בעיות ולחזק את הקשר.

למעלה