בעיה עם ווסטרו

yotitoti

New member
בעיה עם ווסטרו

שלום לכולם,מהרכשתי מחשב נייד ווסטרו 1310 ללא מערכת הפעלה והתקנתי עליו XP בעזרת דרייברים מהאתר של דל. לאחר שלא הצלחתי לחבר את המצלמה המובנית, צלצלתי ל.י.ע.ל ושם נאמר לי שה-XP לא תומך במצלמה ושאם הייתי מתקינה ויסטה לאהיתה בעיה. שאלה 1 - הכצעקתה? עד לפני הגעת הויסטה המצלמה של הדגם הנ"ל היתה מושבתת? שאלה 2 - האם זה אומר שלא אוכל לחבר גם מצלמה חיצונית? ותודה למשיבים

RoyBO

New member
בבקשה, דרייבר למצלמה לXP לווסטרו 1310

מאתר דל! http://support.dell.com/support/downloads/download.aspx?c=us&l=en&s=gen&releaseid=R189396&SystemID=VOS_N_1310&servicetag=&os=WW1&osl=en&deviceid=17135&devlib=0&typecnt=0&vercnt=1&catid=-1&impid=-1&formatcnt=1&libid=17&fileid=259777

yotitoti

New member
תודה, אבל זו לא הבעיה....

הורדתי את הדרייבר הזה, ולמרות זאת אני מקבלת הודעת שגיאה. לכן צלצלתי לי.ע.ל ושם קיבלתי את התשובה המוזרה הנ"ל. יש לי אחריות - אבל נאמר לי שהיא רק על החומרה, כך שאני קצת תקועה בעניין הזה. בקיצור, מה עושים?

RoyBO

New member
איזה תשובה דבילית קיבלת

יש דרייבר באתר דל זה אומר שזה תומך בXP תפני לתמיכה דרך צ'ט עם נציג דל ויעזרו לך יתכן והמצלמה לא תקינה

yotitoti

New member
מסתבר שאי אפשר לדבר בצ'ט עם דל

מפני שהמחשב נקנה בארץ! (השירות ניתן רק לארה"ב) בכל אופן - לאחר שהורדתי את הדרייבר וציין כי "כל הקבצים אנזיפד בהצלחה", נפתח חלון נוסף כחול שמתחיל להריץ משהו ואז הוא אומר לי שהדרייבר לא הותקן כמו שצריך. חזרתי על ההתקנה 20 פע עם ריסטרט והכל - ולא מצליח. מישהו נתקל אי פעם בבעיה דומה? אני אובדת עצות...

RoyBO

New member
ניסית להסיר את ההתקן מלוח הבקרה>מערכת>

התקני מערכת? ולהתקינו מחדש?

bar666xp

New member
"הודעת שגיאה" ומה רשום בהודעה?

למרות שזה יותר ניראה לי כמו שאלה לפורום חלונות WINDOWS אבל כבר הורגלנו לענות גם לשאלות הללו

yotitoti

New member
רשום שהיתה בעיה בהתקנת הדרייבר

למרות שהתקנתי איזה מיליון פעם ולכאורה כל הקבצים עברו. בכל אופן, אני אנסה את הצ'ט עם דל כמו שהציעו לפניך...

ypm

New member
ליעל מחייגים קידומת 09

לא ברור לי לאיזו יעל התקשרת .

אשמח לשמוע חוות דעתך על המחשב!

אני שוקל לרכוש אחד כזה, ואשמח מאוד לדעתך על המחשב; מסך, מארז(רמת הקשיחות), משקל(נוחות נשיאה) וכל מה שיש לך לומר עליו. מאוד מאוד אודה לך

yotitoti

New member
אז ככה...

לצרכים הבסיסיים שלי הוא בהחלט עונה. הצדדים הבעיתיים: בעיית המצלמה המובנית כאמור - אבל אם תתקין ויסטה אז זה אמור להיפתר, מקשים קשים ומקלדת לא נוחה - אבל אולי צריך להתרגל, עיצוב משעמם - אבל זה לא היה שיקול מבחינתי ורמקולים חלשים. חוץ מזה הוא בגודל סבבה, משקל סביר, המסך בסדר גמור. בקיצור 8 בסולם יוטיטוטי.... במחשבה שנייה - אולי הייתי קונה לנובו (רוצה לקנות את שלי? - הוא בן שבועיים בלבד :)

איך הוא מבחינת ה"חוזק"?

אני מחפש מחשב נייד שיוכל לסול טלטלות בגדר הסביר. איך איכות המסך? ההשתקפויות? והאם הכונן שלו הוא באמת בתצורת סלוט? ז"א לא מגשית אלא כזה ש"שואב" את הדיסק? והאם יש לו יציאת S VIDEO?

yotitoti

New member
מממממ

לא טלטלתי אותו, אז קשה לי לומר כמה הוא יכול לסבול נדמה לי שהמסך באיכות סבבה,אבל אני לא מבינה גדולה בזה, לא עבדתי איתו עדיין בחוץ, אז גם בעניין ההשתקפויות לא אוכל לעזור - סורי... לגבי הסלוט - יש! יציאת וידאו - לא יודעת מה זה... המקלדת מטריפה אותי!!!!!!!! מתנחמת בזה שצריך להתרגל

למעלה