בעיה עם ה GPS

man1980

New member
בעיה עם ה GPS

יש לי מכשיר סמסונג גלאקסי וביטלתי את חבילת הגלישה, זאת אומרת שיש לי אינטרנט רק דרך WI-FI , כשאני מדליק את ה GPS המכשיר לא מצליח לקלוט. האם ה GPS חייב לעבוד עם אינטרנט ? כי ממה שהבנתי אני לא חייב אינטרנט אלא מספיק ה GPS המובנה שבמכשיר. יש לי במכשיר את האפליקציות GOOGLE MAPS ו WAZE ובשתיהן אני לא מצליח להתחבר ל GPS.

voguemaster

New member
שתי האפליקציות האלה דורשות אינטרנט

זה לא ה-GPS אלא האפליקציות. הן מחשבות מסלול ומורידות מפות מהרשת. יש אופציה ב-WAZE להוריד את המפה. אז אתה יכול לחשב את המסלול כשאתה בסביבת WIFI ואחרי שהורדת את כל מה שצריך, לנווט לפי זה. החסרונות: 1. אם יצאת מהמסלול - בעיה. התוכנה במקרה כזה תצטרך לחשב מחדש ואז היא צריכה אינטרנט. 2. אין לך דיווחי תנועה וכו'.

man1980

New member
אבל גם שאני מחובר ל WIFI בבית ...

...ויש לי אינטרנט עדיין ה WAZE כותב לי "אין קליטת GPS,לא ניתן לקבוע מיקום" ובקשר ל A-GPS המתנתי 5-7 דקות ועדיין ה GPS לא קלט, זה נראה לי מספיק זמן, לא ?

morgani

New member
לא ניתן לקלוט את ה gps בתוך בית

ה gps צריך להיות תחת השמיים כדי לקלוט את הלווינים

man1980

New member
כן אני יודע אבל...

... התכוונתי לעוצמה של האות, גם כשאני מחוץ לדלת ועדיין קולט את האלחוטי הכי חזק (שלי מהבית) עדיין ה GPS לא קולט.

shlox

New member
נקודה נוספת - A-GPS

כלומר, המכשיר נעזר ברשת הסלולרית כדי לקבל אות במהירות. בהעדר הסיוע הזה, עלול לקחת למכשיר עד 2 דקות לקלוט לוויין, ותוך כדי נסיעה - אפילו יותר. ייתכן שפשוט לא המתנת מספיק.

למעלה