בעיה עם ה-aiptek 12000u

• פותח הנושא vhdl
  • פורסם בתאריך

vhdl

New member
בעיה עם ה-aiptek 12000u

קניתי היום את הלוח הדיגיטלי של אייפטק, והתקנתי אותו במחשב. הבעיה היא שאחרי שהתקנתי את כל הדרייברים, ואז אני מחבר את הלוח לUSB, נתקע המחשב. כאשר ה-XP עולה לי ביחד עם הלוח, הכל בסדר, אבל כאשר אני מחבר תוך כדי שהמחשב עובד, הוא תוקע הכל. האם אני היחיד שנתקל בתופעה הזאת?

SCaToPHaG

New member
נסה לחפש בגוגל אנשים עם אותה בעיה.

מנסיוני - תמיד מוצאים אנשים עם בעיות דומות, ובד"כ גם פתרונות. בכל מקרה - מה הבעיה אם הכל עובד כשהלוח מחובר? אל תנתק אותו.

Yanshoofy

New member
שלום, גם לי יש בעיה אז מצטרפת

אני מנסה לפתוח בפוטושופ 8 מסמך מהכיתה שמכיל צורות וקטוריות וכמה סוגי כתב אבל הפוטושופ בבית לא מאפשר לי וכותב "not a valid text layer" . למישהו מכם יש מוסג איך אני יכולה לאפשר זאת? תודה רבה רבה מראש.

romi1304

New member
אמנם זה לא קשור לשאלה הקודמת

אבל מה שהמשפט הזה אומר זה בעיקרון שאין לך את הפונטים שיש במחשב המקורי, עליו נעשתה העבודה. זה לא אמור להפריע לך לעבוד רגיל חוץ מכך שאת לא תוכלי לערוך את הטקסטים באותו הפונט. את תאלצי להחליף פונטים אם תרצי לערוך את הטקסט.

Yanshoofy

New member
תודה על התשובה אבל לא עוזר..

התוכנה לא נותנת לי אפילו לפתוח את המסמך אלא רק רושמת שאי אפשר. האם יש אולי דרך לשנות את המסמך המקורי שכן ייפתח? (בכיתה הקובץ לא עבר flaten layers יכול להיות שזו הבעיה?) שוב תודה רבה מראש.

vhdl

New member
התקדמות קלה (לא יותר מזה)

אחרי חקירות גיליתי את בדיוק את הבעיה : כאשר אני מזיז את העט על הלוח תוך כדי שהמחשב עולה, הוא תוקע את המחשב. אם אני מחכה עד סוף העליה של ה-XP אז הכל תקין, ואני יכול להוציא ולהכניס את החיבור USB כמה שאני רוצה. אתם חושבים שזה תקין?

בעיה

אני כשקניתי את האינטואוס 3 שלי, כל פעם כשנגעתי בפס גלילה המחשב נתקע. ולא ידעתי מה לעזאזל הבעיה, עד שהאתר של מייקרוסופט גילה לי שהבעיה היא בזון אלארם שעבד משום מה, זון אלארם עובד על המחשב שלך?

SCaToPHaG

New member
ממממ, מצחיק

נראה לי שגם לי היתה את אותה הבעיה בדיוק עם ה-wacom לפני בערך 10 שנים. (רק שאז הוא היה מחובר בסיריאל+PS2)

למעלה