בעיה עם הקלאץ'

HUhybrid

New member
לחיצה על דוושת הקלאץ'- כיצד?

ראשית כל, יש לוודא שאתם יושבים בצורה נוחה על המושב, כשהברכיים אנכיות לגב, וכן שאתם נמצאים במרחק הנכון מההגה. מהו המרחק הנכון? זהו המרחק ביניכם לבין ההגה כשרגליכם מכופפות בתשעים מעלות (או בזוית קצת יותר קטנה), אך לעולם לא כפופות בזותי קהה! באופן כללי, כשלוחצים על הקלאץ'- כמחצית מכף הרגל צריכה להיות מונחת על הדוושה עד הסוף (והשאר באויר, למשל בעת החלפת הילוכים תוך כדי תנועה), וכשעוזבים, למשל כשעומדים ומחכים שהרמזור יתחלף לירוק- מומלץ להשתמש רק בחלק הקדמי של כף הרגל, כשהעקב מונח על רצפת המכונית. זה מומלץ במיוחד בעת מעבר מעצירה לתנועה במדרון משופע. קצת תרגול, ויהיה פשוט לא "להינעל" על צורת החזקה אחת. גיל.

Mister Matrix

New member
חחח גיל,איזו בקיעות!!!!!

אני רואה שאתה עוקב אחרי (או אני אחריך) בפורומים כאן נדבר כבר....

HUhybrid

New member
סטאטי או דינאמי ../images/Emo45.gif

בכך מסתכם העניין. מסטאטי לדינאמי (ממנוחה לתנועה)- לעגן עם העקב (ולעזוב לאט). מדינאמי לסטאטי (מתנועה למנוחה)- לא לעגן עם העקב (ללחוץ עד הסוף). מה קורה, רז? באיזה שיעור אתה?
נשתמע ב- uin.
גיל.

HUhybrid

New member
מספר אישי של תכנת מסרים מיידים

icq, aol messenger, yahoo! messanger וכו'. העניין הוא שיש לי בעיתו באייסקיו (כבר אמרתי לך, "שיחקתי" קצת בקוד המקור חח, ואין לי כוח להתקין את הרישום מחדש ברג'יסטרי...זה גם קצת מסוכן
) אם יש לך msn messenger זה מעולה! אפשר לערוך שמה גם שיחות ועידה.
cya! גיל.

Mister Matrix

New member
אממ אין לי מסנג'ר, רק איסיקיו

בכל אופן מקווה שתתחבר אליו ונדבר שם וגם פה ויש לך גם פלאפון אז אתה מוזמן חופשי לדבר אני עשיתי היום שיעור חמישי ואתה?

HUhybrid

New member
אני הייתי בשמיני... ../images/Emo41.gif

אבל היתי כמו 8, בלופים של "היי", אז אני כבר לא זוכר היכן נסעתי...חחח (באיזור של נשר)...היו הרבה לופים של סיבובים, אשכרה כיף. המורה שלי היה יום קצת מחורפן, נתן לי ליסוע בצורה המירה מהרגיל חחח
גיל.

HUhybrid

New member
couger, לגבי בעייתך עם הנעל-

אין זה אומר שהלחיצה על הדוושה עם הקצה הקדמי של כף הרגל תוך עגינה עם העקב אינה נכונה\מתאימה\נוחה לך, ובכלל. ראשית כל כדי לבדוק את העניינים הבאים: - האם אתה יושב במרחק נכון מההגה? - האם סוליית הנעל תקינה? (אין בה חלקים שפיציים, מעוקמים וכו') - האם אתה יושב בצורה ישרה? במידה ואותה בעייה נמשכת גם בשיעור הבא, הפנה לכך את תשומת ליבו של המורה. בהצלחה, גיל.

למעלה