בעיה עם העברית

yossy_l

New member
בעיה עם העברית

שלום לכולם יש לי בעיה משונה עם סנכרון עברית: כאשר אני מסנכרן מהמכשיר לא-OUTLOOK פתקיות או פתקיות בתוך הודעת יומן אז ב-OUTLOOK זה יוצא ג'יבריש. סנכרון מה-OUTLOOK ל-PPC יוצא בסדר גמור. חשוב לציין שרק ה-NOTE יוצא ג'יבריש, גוף ההודעה אני רואה עברית טוב האם יש למישהו פתרון, לא נתקלתי בבעיה כזאת בהודעות בפורות תודה מראש

SKYim1400Expert

New member
גם לי זה קרה.

היה לי M505 וחלונות+אופיס XP. הבעיה נפתרת אחרי התקנה של LANGUAGE PACK...

yossy_l

New member
זאת לא הבעיה

קודם כל יש לי pockerpc ולא פאלם, כמו כן מותקן אצלי LANGUAGE PACK במחשב. תודה על התגובה

SKYim1400Expert

New member
אין בעד מה, תנסה גם את זה...

גם לי היה פאק עם האופיס (יש לי גם פאלם וגם איפאק 3950....) הנה הדרכה למה שאני עשיתי, בשבילי זה עבד, נקווה שזה יפתור לך את הבעיה. 1) תבצעה UNINSTALL לLANGUAGE PACK באופן מלא, 2) לאחר מיכן כנס ל לוח הבקרה (CONTROL PANEL)ול Regional and Language Options. 3) בלשונית השניה LANGAGES תוודא ש הוי הראשון מסומן ורק לאחר מיכן תמשיך בשלבים (אם יש שם כבר וי תתעלם מהוראה זו). 4) תחת הלשונית Regional options תשנה ל HEBREW באופציה הראשונה ביותר, ובאופציה האחרונה תשנה ל ISRAEL. 5) תחת הלשונית Advance יש לבחור Hebrew (כמובן) 6) כעט, אל תהיה עצלן ותעבור על כל הרשימה של ה CODE PAGE, ותוודא שכל הפונטים HEBREW אכן מסומנים (אני יודעה בוודאות שיש לפחות 2 שצריך לסמן). 7) לחץ על Apply ורק אחרכך על OK. 8) בסופו של דבר, תאתחל את המערכת,(גם אם המחשב לא יבקש). תנסה כעט לסנכרן, אם גם הפעם זה לא ילך(גם זה יכול לקרות) תנסה להתקין מערכת הפעלה נוספת במיוחד בשביל המחשב כף יד. זה פיטרון גרועה אך זה מה יש :) כמעט ושחכתי לגמרי, אם עדיין יש לך אחריות, צור קשר עם התמיכה הטכנית ותראה מה הם יגידו לך (אולי יש להם פיתרון טוב.) נ.ב אני עדיין לא מצאתי את ההגדרות ששיניתי באופיס, ולכן אם זה לא יעזור תשלח לי הודעה ואני כבר אגיד לך אותן. בהצלחה :)) !!!!!

למעלה