בעיה עם המבדק

• פותח הנושא Bolo
  • פורסם בתאריך

Bolo

New member
בעיה עם המבדק

ניסיתי לעשות אותו - אבל זה בלתי אפשרי - למה יש רק את שתי האפשרויות הכי קיצוניות? לפי האפשרויות שם - או שתתני להם לדרוך עליך לחלוטין או שתרצחי אותם, תתבעי אותם ותתנקמי בהם בצורות מוזרות (וגם מאוד מקוריות, כל הכבוד על הדימיון
)! מה עם כל האנשים בעולם שהם (כמוני) לא היו עושים אף אחד מהדברים האלה אלא משהו באמצע? לדעתי כדאי להוסיף אפשרות שלישית, קצת פחות קיצונית.....

שרוניק

New member
קודם ברוכה הבאה ../images/Emo6.gif

ודבר שני, כמו שתשימי לב בכל השאלות, בכל התשובות שאנשים מקבלים פה, גם בסקרים וגם במבדק הזה, הרצינות היא לא המוטיב העיקרי. יש שאלות שמתיחסים אליהם ברצינות, ויש שאלות שחופשי אפשר לצחוק עליהם. במבדק הזה אמורים לענות על התשובה שבעקרון הכי קרובה למה שהיינו עושים (הרי ברור שאף אחד מאיתנו לא באמת היה צורח על איזה אמא מפחידה בגן שעשועים)... ואפי, אולי פעם הבאה באמת תשימי תשובה גם בשבילנוף האנשים החצי-שפויים חצי מטורפים??? מקווה שעזרתי במשהו, ושוב, ברוכה הבאה !!!

רק תלונות, רק תלונות

ובשביל מי אני עמלה יומם ולילה? בשביל מי אני משכימה קום ב 10:00 בבוקר על מנת למדוד את מצב הנוירומטר העדכני? בשביל מי אני מסתכסכת עם מפקדיי במוסד, כי כבר פספסתי 3 התנקשויות החודש? אין כבוד.....פשוט אין כבוד....

למעלה