בעיה עם הכלבה

twyti

New member
בעיה עם הכלבה

שלום. יש לנו כלבת שרפיי בת 10 חודשים. היא אצלנו מגיל חודשיים, וגרה איתנו -בתוך- הבית כי אין לנו חצר. כשהבאנו אותה היינו עובדים ומגיעים הבייתה בסביבות השעה 16:00 מוציאים אותה מטיילים איתה והכל. בחודשיים האחרונים העבודות שלנו התחלפו ואנחנו מגיעים הבייתה בסביבות 18:15 וכל הזמן הזה היא לבד בבית (אנחנו משאירים לה כל מיני צעצועים וכאלה). מאז היא בקושי אוכלת, התחילה לה נשירה והיא מאד מוזרה בהתנהגות שלה. וב3 ימים האחרונים מרוב שהיא לא אוכלת אין לה צואה. יש לנו עוד חודשיים להיות בדירה שאנחנו נמצאים בה עד שנעבור לדירה עם גינה. וכמה שאלות לי אליכם: 1. מה עובר על הכלבה כל השעות שהיא לבד בתוך הבית? 2. אם נשלח אותה לחודשיים האלה למין פנסיון שנבוא לבקר אותה שם, מה היא תרגיש? אתם חושבים שיהייה לה יותר טוב? היא לא תרגיש שנטשנו אותה? (היא כלבה מאד מפונקת).היא בכלל תחזור אחריי חודשיים להיות כמו שהיא? 3. איזה פתרון אתם מציעים לנו, אנחנו אובדי עצות!!!

Oogi

New member
לדעתי

לדעתי לפני הכל כדאי לקחת את הכלבה לוטרינר. חוסר תיאבון יכול להעיד על הרבה דברים (כמו דיכאון למשל), וכדאי מאוד לשלול בעיה בריאותית. אגב נשירה, כל עוד אין קרחות אזי אין ממש סיבה לדאגה. בנוגע להישארות של הכלבה לבד בבית שעות ארוכות, נסו להשאיר לה את מכשיר הטלויזיה/רדיו דולק, אולי זה יקל עליה במשהו את הבדידות. פתרון נוסף אפשרי: להביא הביתה עוד כלב כדי שתהיה לה חברה.

מייקלס

New member
ממליצה לקחת את הכלבה

לבדיקה כללית אצל הוטרינר/ית שלכם. טעות היא לשייך את מצב הכלבה לשינויים בשעות העבודה. בעיקר אם מדובר בכלבה כה צעירה. לגזע השרפיי יש בדרך כלל מטען גנטי די "דפוק" מבחינה בריאותית. כלב חסר תאבון ומצב רוח הוא בדרך כלל כלב חולה. ולגבי השעות שהכלבה נמצאת לבד, הפיתרון הוא די פשוט. לארגן לכלבה "דוגי סיטר" לפחות פעם ביום כדי שהכלבה לא תבלה כל כך הרבה שעות לבד. אבל ראשית - לוטרינר !

twyti

New member
לוטרינר היא הולכת הרבה.

את הבעיה הרפואית של הכלבה מבחינת העור וכאלה... אנחנו תמיד מטפלים בזה. אבל פתאום זה חזר יחד עם הקטע שהיא לא אוכלת. וכשאנחנו באים הבייתה היא כ"כ משתוללת ושמחה שבאנו. בקיצור אני לא יודעת מה עובר עליה. ואין לי מושג איפה למצוא לה מישהו שיוציא אותה במשך היום.

מייקלס

New member
דוגי סיטר - אפשר

לברר אצל הוטרינר שלכם, בטוח שיש רשימה. או פשוט לתלות המון מודעות על הלוחות באזור המגורים. אגב, באיזה אזור אתם גרים??

666 האחד

New member
בקשר לכלבה

היי אני ממליץ לך לגשת לוטרינר זה לא טוב שהיא לא אוכלת 3 ימים יתכן כי הכלבה שלכם מיובשת וזקוקה לבדיקה ולנוזלים בעיות עור בשר פיי הם נפוצות במיוחד בתור קרחות עגולות שנגרמות מחיידק הסטף וניתנות לטיפול על ידי אנטיביוטיקה לפעמים כדאי להביא עוד כלב הביתה כדי שלכלבה לא יהיה משעמם אבל מצד שני זו גם עבודה קשה לגדל שני כלבים בקשר לפנסיון לא היתי ממליץ כי רמת הפנסיונים בארץ נמוכה והרבה כלבים חוזרים עם מחלות וקרציות וזה גם טראומטי בשבילה הרבה בריאות

be_roo

New member
זה שיש הרבה פנסיונים ירודים

זה אומר שכולם כאלה? שבאופן גורף אסור להשאיר כלב בפנסיון? בודקים ומוודאים, כמו שעושים בכל דבר שקשור לאיכות חיי הכלב, ומשאירים אותו במקום נקי, מסודר, אחראי ואוהב.

למעלה