בעיה עם הכיריים

YULI9

New member
בעיה עם הכיריים

יש לי כיריים ישנים של KING בזמן האחרון יש שתי בעיות : הראשונה- הלהבה הגדולה בקושי עובדת, יש אש מאוד נמוכה (בדקתי המבערים לא סתומים). השניה- קושי בסיבוב הכפתורים למרות שניקיתי אותם היטב. למישהו יש רעיון? אין לי אפשרות להחליף כיריים.

SILIVAS

New member
הבעיות שאת מתארת

לאמא שלי היו בעיות והיא נאלצה להזמין טכנאי, הם גם לוקחים את הכיריים אליהם ונותנים כיריים חילופיות אני לא זוכרת כמה עלה לה אבל היא הזמינה מהשרות של KING

אוצה

New member
לגבי הכפתורים- נסי לשמן עם WD40

לפעמים הקפיץ מתחת קצת מחליד ואז הסיבוב מרגיש קשה. לגבי עוצמת הלהבה- אברר לך בהמשך אצל המומחה הפרטי שלי...

גם לי קרה

נתקע לי כפתור אחד מיד אחרי ניקוי רציני עם מסיר שומנים. בסוף הוא ישתחרר אבל נדמה ליי שזה קרה כי נכנס לי קצת חומר לשקע

גרזנית

New member
השאלה מה בדקת?

גם לי יש כיריים קינג מזה 13 שנה אם בדקת רק את החורים במכסה, זה לא מספיק. לפעמים הדיזה נסתמת, תנסי עם מחט לפתוח אותה. דיזה זה החור הקטן בראש המבער שממנו יוצא הגז. לחילופין תבדקי אם אין קיפול בצינור הגז. לגבי הכפתורים: תשלפי את כל הכפתורים (לפני זה תסגרי את ברז הגז). תוציאי בזהירות את הלוח השחור עם הסימונים (אם לא משתחחר בקלות, כל מסיר שומנים ישחרר אותו. את הכפתורים תשרי בחומר מסיר שומנים כדוגמת אסטוניש/סילית. תנקי עם מסיר שומנים את כל הפלטה שמתחת לכפתורים ואחכ תרכבי הכל בחזרה יעבוד יופי.

goanin

New member
אם יש חשד שזה שומן שרוף וכאלה

אז תמיסה של סודה קאוסטית..

dornat

New member
מזל טוב אדם רוסו על התפקיד החדש

האמת שאתה ממש ממש מתאים!

למעלה