בעיה עם החבר..

Adele3

New member
בעיה עם החבר..

חבר שלי ואני ביחד מזה כחצי שנה ויש לי משהו שמפריע לי..
אגש לעניין-בתחילת הקשר לא הייתה לו בעיה להשאיר את הפייסבוק שלו פתוח אני לעומת זאת הייתי יוצאת מהפייסבוק שלי ולא כי יש לי בעיה שיקרא הודעות או כל דבר אחר אלא פשוט כי לא הכרנו מספיק טוב בהתחלה כדי שאני אשאיר את הפייסבוק שלי פתוח.

כיום אני תמיד משאירה את הפייסבוק שלי פתוח ואילו הוא באופן קבוע יוצא מהפייסבוק שלו ואם כבר רציתי להסתכל על איזה מישהו אצלו בפייסבוק הוא אמר שאין לו בעיה וחיכה לידי (כנראה לראות שאני לא מסתכלת לו בהודעות או בכל דבר אחר) בנוסף מכיוון שיש לו פלאפון ישן הוא מוחק כל כל כמה זמן הודעות ושיחות טלפון והוא טוען שזה בגלל שאין לו מספיק זיכרון.

אני חייבת לציין שאני ממש לא בנאדם חטטן לכן אני לא רואה שום סיבה הגיונית מצידו לנהוג כך. התחלתי כבר לחשוב שהוא מסתיר ממני דברים ושהוא מדבר עם (א)נשים ולא רוצה שאני חלילה אראה כי זה משהו שעלול להרוס את מערכת היחסים שלנו.

מה אתם היית/ן עושים/עושות במצב כזה? האם זה בגלל שהוא מסתיר או שהוא לא סומך עלי ? ממה זה יכול לנבוע?

marioForever

New member
....

אממ..
את ברצינות שואלת ממה זה יכול לנבוע ?
או שאת יודעת את התשובה ואת לא מוכנה להאמין בזה עדיין ?

marioForever

New member
תשובה יותר מנומקת

תראי,
כן גברים בדרך כלל מסתירים דברים כאלה שהם בוגדים,
וכן החדשות הרעות הם שסביר להניח שהוא בוגד בך...
אבל יש סיכוי שלא,
וגם אם כן תראי, על הכל אפשר לדבר והכל אפשר לפתור
אולי יש בניכים בעיות בזגיות ?
צריך להיכנס יותר לפרטים
רוצה לתת טיפה יותר פרטים ? מריבות ? איך היחסים שלכם ? איך נראים החיים שלכם וכ'ו ?

בוגד בה?

נראה לי שאצת רצת קצת

נראה לי שאתה קצת מגזים

אולי הוא מנהל שיחות אישיות והוא לא רוצה שהיא תקרא? הם ביחד רק חצי שנה, יש סיכוי גבוה שיש דברים שהוא עדין לא חשף בפניה.
אולי הוא מנהל שיחות... עליה? אולי הוא התייעץ לגביה עם חבר או משהו? הגיוני שהוא לא ירצה שהיא תקרא אבל גם הגיוני לגמרי לעשות את זה ולהתייעץ עם חבר לגבי מערכת היחסים שלך בעיקר בשלבים התחלתיים.

Megie

New member
יכול להיות שיש לו מה להסתיר

מצד שני הוא גם יכול למחוק את זה ברגע האמת..
אי אפשר לדעת, אבל אם את חושדת..כדאי שתדברי איתו על עניין האמון..בלי אמון החשדות רק יתעצמו ויעברו לכל תחומי החיים

שלום

ודאי לא נעים לו שאת מסתכלת לו בפייסבוק, ואם תסתכלי בלי שיראה יהיה לו יותר לא נעים כי לא ידע מה את קוראת עליו. קודם-כל שאלי אותו למה באמת הוא תמיד מסתכל כשאת בפייסבוק שלו ואיך זה שהוא מוחק כל-כך הרבה הודעות. בהמשך תוכלי לפתח את העניין בזהירות.

אני אדם מאד ישיר, ולדעתי בקשר זוגי חייבת להיות פתיחות להעלות דברים שמפריעים.
פשוט הייתי שואלת אותו למה לאחרונה, בניגוד לעבר הוא פחות פתוח ויותר חשאי.
הכל טמון בנימה בה מעלים דברים, יותר מאשר בתוכן, כלומר, לא בנימה מאשימה או חשדנית, אלא יותר באמת לשם הבטחון שלך.

אני לא חושבת שיש לך סיבה לדאגה רק לפי הדברים שהעלית כאן, בטלפונים ישנים אכן צריך למחוק דברים אחרת אין מקום,
ויכול להיות שיש שיחות אישיות שלאו דווקא קשורים בנשים אחרות .

אני חושבת שהיום אנחנו מעט ממהרים להסיק את הגרוע מכל, ואם את חוששת או לא רגועה, יש מקום להעלות את זה בפניו.

הייי

הרבה אמרו שפייסבוק עושה בעיות

לדעתי לא צריך מיד להסיק מסקנות.
לדעתי בקשר הכי חשוב פתיחות ותקשורת.
לפי דעתו דברי איו על זה על משמעי עלייך.
ותראי מה יש לו לומר.
אולי משהו ביג דיל, או סתם שומר על הפרטיות שלו. ולא כי מסתיר משהו.

יש אנשים שאוהבים פרטיות..

האם אתם מוגדרים בפייסבוק כחברים?

האם הוא מוסיף בנות לפייסבוק? מחמיא לבנות בפייסבוק?

בדרך כלל האינטואיציה לא מכזיבה - אם את חושדת סימן שיש על מה לחשוד.
את יכולה להסתכל לו בפייסבוק או בנייד בלי שהוא ידע?

sweetdreams

New member
לא היה מטריד אותי שהוא יוצא מהחשבונות

.. שלו כשהוא מסיים לעבוד איתם, כי גם ככה אני לא חושבת שהם צריכים להישאר פתוחים לבן הזוג. והכוונה היא לפתוחים מטאפורית.
כלומר, אני ובן הזוג שלי לא מתנתקים פיזית אומנם מהחשבונות שלנו, אבל מצד שני אני גם לא אכנס לחשבון שלו והוא לא ייכנס לשלי, בלי קשר לפתיחות שיש בנינו, כי לכל אחד גם יש את גבולות הפרטיות שלו, וצריך לכבד את זה.
כך שגם אם היינו מתנתקים פיזית, אז עצם היציאה מהחשבון לא היתה מפריעה לי. מה שכן, הייתי מוודאת איתו שהוא יודע שאני לא אנצל זאת לרעה אם החשבון שלו ישאר פתוח, כי אני רוצה שהוא ירגיש בנוח ושיידע שהוא יכול לסמוך עליי.
ולצורך העניין, בתור מישהי שגם מאמינה בלהגיד דברים בצורה ישרה, ולא בעקיפין, הייתי פשוט מנצלת פעם אחת שהוא מתנתק, מוחק הודעות, או עומד לידך כשאת מסתכלת בחשבון שלו, ואומרת - "אל תדאג, אני לא אחטט לך או משהו".
דרך אגב, יכול להיות שגם אח"כ הוא ימשיך להתנתק מהחשבון, וזה בסדר מבחינתי. אני רק הייתי מסתפקת בכך שיידע שאני מכבדת את הגבולות שלו.

2461

New member
אם את בן אדם לא חטטן אז למה לך להגיע

למצב שבוא את מסתכלת לו בפייסבוק?

אני לא מבינה את העניין הזה, לכל אחד יש את הדברים האישיים שלו ולא חייב לשתף אותם,

תתעסקי בעניינים שלך וכך לא תגיעי למצב שאת מסתכלת לו בדברים

Sunshine Smiles

New member
הייתי תופסת אותו לשיחה

קודם כל לגבי ענין הטלפון הישן- גם לחבר שלי היה עד לא מזמן נוקיה עתיק בזמן הצבא ואכן כל כמות הודעות מוחקים את הכל כי אין אפשרות מבחינת זכרון לצבור הכל. אז תרגעי לגבי זה לא שהוא חירטט אותך...

לגבי החשדות, תפסי אותו לשיחה תגידי לו שאת שמה לב שההתנהגות שלו לגבי הפייסבוק לא רגילה בעינך וזה מערר לך את האמון. שיגיד בכנות, מפריע לו החדירה לספייס האישי או שיש סיבה אחרת?
יש אנשים ששומרים על גבולות ברורים מאוד בעניינים הפרטיים שלהם אם זה חשבון פייסבוק או טלפון וכאלה, אולי הוא אחד כזה...כנראה שאת לא כזאת וזה יוצר את המתח ביניכם.
בכל מקרה אם תשמרי את זה בבטן ותתחילי לעשות מהלכים מאחורי הגב שלו זה יסתיים בצורה מכוערת.
תתנהגו בבגרות ותהיו כנים אחד עם השני.

למה להגיע לזה בכלל,למה להסתכל למקומות

כאלה. אני עשיתי פעם אחת מודה אבל מה פואנטה,אם הוא רוצה לבגוד בך הוא היה עושה את זה ולמחוק הודעות לא מעיד על כלום
בעיני

OhadB3i

New member
הבעיה היא א עם החבר, הבעיה היא שלך.

במקומך הייתי משחרר את העניין, אין טעם להכניס את האף לאן שלא צריך
אם אתםביחד ויש לכם זמן ביחד והכל טוב ויפה אז למה לחפש קטנות?

תזרמי עם העניין בלי לחשוב על הדברים האלה ותגלי כמה בריא זה יכול להיות

למעלה