בעיה עם האקסית

r o n35a

New member
בעיה עם האקסית

האקסית שלי נוהגת לתקוף אותי מילולית ליד הילדים. הדבר נובע לדעתי מתהליכים נפשיים שעוברת ,ומתגבר בכל פעם שיש לי זוגיות. אין לי ספק שהילדים נפגעים מאוד מהתנהגותה. שוחחתי איתה והסברתי כי גם אם יש לה ביקורת שתאמר זאת לא לידם מכוון שהם נפגעים. כל פנויותיי אליה בעדינות ובדרכי נועם נתפסות בעיניה כחולשה. היא ממשיכה להמריד את הילדים ביודעה כי זאת נקודת התורפה שלי וכך ניתן לפגוע בי. היא ממשיכה להמריד. לא עוד!!! החלטתי יוצא למלחמה. דיברתי עם עו"ס וזאת אמרה שאין הרבה מה לעשות- לא מקובל עלי מבקש מכל מי שיודע, מה הסעד החוקי שעומד לי על מנת לעצור את ההמרדה?

לא יודעת מה כתוב אצלך בהסכם

אבל אצלי יש סעיף שאומר שאנחנו מתחייבים לשמור על לשון נקיה והידברות מכובדת ליד הקטנה. ז"א,אם יש סעיף כזה אפשר לתבוע על הפרת הסכם. מעבר לזה,פשוט לצמצם כל קשר בינכם בנוכחות הילדים.

יערית

New member
הלוחש לסוסים

אם האקסית ממרידה ומנבלת את פיה ליד הילדים,אתה מוצא את עצמך חסר אונים {בטח מת לסתום לה את הפה אחת ולתמיד} ליד הילדים ולא מגיב בדרכה.ממליצה לך לא לצאת למלחמה, לצאת בדרך אחרת מולה "הלוחש לסוסים"=הלוחש לילדים. ז"א שבכל פעם כשהילדים במחיצתך מאד חשוב לדבר איתם ברכות,לספר להם שהשפה שבה אמא משתמשת היא לא השפה המקובלת בין אנשים שמנהלים מערכת יחסים ובטח לא בין הורים גם אחרי הגרושים. לומר שאם יש להם שאלות ותהיות שיפנו אליך,שיסמכו עליך, להושיב אחד מימינך אחד משמאלך ואם יש עוד אחד אז מולך,חיבוק טוב לדבר אל תוך העיניים ולהביע הרבה אהבה וביטחון. שום המרדה{שמישהו יתקן אותי במילה}של אמא לא תעמוד מול זה. תלחש להם את אהבתך אליהם בלי אגו פגוע ,בהצלחה

d a n i e l s 5

New member
את בעצם מציעה לו....

הפוך על הפוך..... להמריד את הילדים כנגד האמא...רק בלחישות/מילים יפות . ואני אומרת להצעה שלך , לא !!!!!!!! אני חושבת שהוא צריך לסגור את העניין מול האמא בלבד הילדים בכלל לא צד בעניין, אם הוא לוחש לילדים ומדבר איתם בשפה תרבותית הם יבינו לבד.

r o n35a

New member
חשוב לי להסביר

לא מחפש את הדרכים היפות והנעימות יודע עם מי יש לי עסק מחפש את הדרכים החוקיות לעצור התנהגות זו. אם על ידי נוכחות איש מקצוע ואם על ידי פסיקה בכל דרך אפשרית למי שיש נסיון או ידע אשמח לדעת.

יערית

New member
רופא שיניים

להרדים אותה בהרדמה כללית ולעקור לה את כל השיניים, כך סיגנון הדיבור שלה ישתנה...גם אם היא תחליט על תותבות לא יעזור לה. וברצינות,לא חושבת שניתן לאכוף התנהגות כשלה, אלא אם כן ישנה אלימות פיסית.

אולי פשוט אולי

תדבר איתה (אתה לא חייב יפה ונעים) תסביר לה מה שהסברת לנו שזה פוגע בילדים (לא חייב ביופי ונועם) ואחרי זה תסביר לה שאתה בעד שלום אבל בוחר במלחמה (כפי שכתבת מלחמה חוקית) ואם היא לא תדבר אליך יפה נעים ומכובד ליד הילדים פשוט זה יהיה פחות יפה ונעים כי גם לך יש סעיף .. כשמעצבנים אותך

בטוחה שניסית

תאמין לי מנסיון לא שווה להילחם בסופו של דבר הילדים נפגעים יותר. תוכל למנוע שפה בוטה מצידה בפני הילדים ברגע שלא תתן לה אוזן לכך. אל תקשיב!!! מתחילה לנבל - תטרוק את הטלפון, צא מהבית, תתרחק. כשהיא תבין שאתה לא מעוניין לשמוע סגנון כזה, כשהיא תקלוט שזה לא מפריע לך אפילו שזה מאוד מציק אל תראה לה, היא תרגע בסוף. היא תבין לבד שזו לא הדרך המון כח

יש לי עיצה בשבילך

השאלה היא איך היא מדברת, אם מדובר בניוול פה בלבד לצערי ידידי אתה יכול לשכוח ממלחמה. אבל אם מדובר בניוול פה המלווה בצעקות הניכר כתחילת אי שפיות, אתה יכול לתבוע אותה על אי שפיות ובמקרים מסויים גם לקחת חזקה על הילדים. אם זו בעעיה מתמשכת עיצה שלי היא להקליט אותה ולפנות לזכויות הגבר. בהצלחה

r o n35a

New member
לא ברור לי

אין גוף ששומר על זוכויותיו של האבא מי אמור מבקר את את מעשיה של האם בביתה מי אמור לשמור על זכויותיי ולמנוע המרדה. לא יתכן שאין גוף כזה!!! * אני חייב להדגיש שהיא אמא טובה ודואגת ,אבל חסרת חוכמת חיים בצורה דרסטית.(ראה המקרה הנ"ל)

יערית

New member
רון

באמת אם כל הצער והכעס נגד העדר חכמת חיים,חוסר רגישות אין חוק, איש

r o n35a

New member
אם באמת זה כך

ואין לי עזרה ,והיא תמשיך, והילדים שלי ימשיכו להפגע אני אמצא את הדרך לעצור זאת ,בכל האמצעים החוקיים העומדים לרשותי.

יערית

New member
או קיי

זה המקום לשפוך את האמצעים החוקיים שעומדים לרשותך, כך את הבמה הזו כמקור להרצה... תאפשר לתת לך היבט אחר וטיפים רגועים יותר

יערית

New member
לפני זותי קוקו תבוא לתקנת אותי

כך
קח
כנראה בגלל זה הוא לא הגיב לי

גנטי

New member
מכיר את המצב

כן זה קורה די הרבה ויש דרכים חוקיות להלחם ואם אינני טועה אז יש פסק דין של בית המשפט המחוזי בחיפה שהוציא ילדים מאימם והעביר את המשמורת לאב בגלל סעיף ההמרדה אצלי זה קורה המון אם מאחר בתשלום אפילו יום למדתי פשוט מתעלם לא מייחס חשיבות לדבריה ותתפלא גם הילדים לא נראים מוטרדים

צריך להיות סעיף בהסכם גרושים על המר

המרדה! באם אין אז בוא נשדך את האקסית שלך לאקס שלי , הוא גבר נאה מאוד 1.91 מ"ר משקל 91 היה עכשו פחות עיניים ירוקות אוקצור גבר שרמנטי לחלוטין

אתה ממש לא יכול

כל העובדות וכל העובדים כל בני ישראל אחותם גרושתם ובני דודם לא יצליחו לשלוט על המילים שיוצאות מפיה. וגם אם היא תבטיח שהיא לא...מי בדיוק מוכן להתחיב שכך יהיה
ואם תיכנס בה אז זה יפתור לך את הבעיה זה יסתום לה את הפה
ניראה שאתה בפלונטר. תנסה ככל שאפשר לשמור על יחסים טובים עם הילדים

למעלה