בעיה עם האופןאופיס שהתחילה עכשיו - דחוף

efectהפרפר

New member
בעיה עם האופןאופיס שהתחילה עכשיו - דחוף

עוד לא נגעתי במסמך והוא כבר לא מגיב.מדובר במסמך שעבדתי עליו כל הלילה ולא משנה כמה זמן הוא פתוח, תוך כמה שניות הוורד נתקע. זה בסך הכל 13 עמודים - סגרתי ופתחתי כמה פעמים. ומדובר בגרסה עדכנית - קניתי את המחשב [לנובו SL400] רק בפברואר או משהו ואולי חודשים אח"כ התקנתי את האופן אופיס. כשפתחתי את מנהל ההתקנות המשקל שלו היה יותר ממליון מה עובר על האופן אופיס? מנסה עכשיו להוריד גרסה חדשה - ואם זה לא יעזור?

efectהפרפר

New member
יש לי הרשאות אדמין

הוא מודי על בעיה בהורדה - לא הורד במלואו [והורד במלואו] או בעיהבקובץ זהלא העניין יש לי גרסה טובה של אופן אופיס שהשתמשתי בה ממרץ ופתאום היא עושה לי בעיות ונסגרת זה לאבל שמירה אשמירה אוטמטית או משהו וזה רק בכתבן ולא למשלהאינטרנט אקספלורר כךשאניבספק אם דובר בבעיהמערכתית

נתנאל531

Well-known member
אולי זה שיבוש בפרופיל

אולי תנסי לפתוח פרופיל חדש, על ידי שינוי השם של ספריית הפרופיל הקיימת. ספריית הפרופיל הנוכחית היא: Documents and Settings\<user name>\Application Data\OpenOffice.org (יכול להיות שזו ספרייה נסתרת) תשני את OpenOffice.org לOpenOffice.org.old ותפעילי מחדש, תוך כדי הפעלה יווצר פרופיל חדש. אם התוכנה טוענת שהקובץ לא הורד במלואו, ניסית להוריד שוב, אולי היא צודקת והקובץ לא שלם?

למעלה