בעיה עם בן זוג

Nirvana 25

New member
בעיה עם בן זוג

שלום, אני והחבר שלי יחד כמעט 4 שנים, מצאתי הודעות שלו במסנג'ר עם ידידה מהעבר שאני לא מכירה, הם פלירטטו... הוא חלם עליה... שאל מתי הוא יוכל לראות אותה... הדם עלה לי לראש... הראתי לו את ההדעות ושאלתי מזה.....???? למה הוא מפלרטט??? אני חייבת לציין שלפני כמה חודשים היא שלחה לו אימייל עם חיבוקים ונשיקות. אתם מכירים את האימיילים המיוחדים האלו אני מניחה ובזמנו ששאלתי אותו על פשר האימייל הוא אמר לי מה את מקנאה כי היא יפה? אני חייבת לומר שאני נראת טוב, קנאית ני מודה, אבל לא בה, אלה אליו. עכשיו לפני שכולם יתכבו כמה שזה נורא.... מה שעשיתי... אני יוצאת מנקודת הנחה שאם אתה לא עושה כלום שעובר את גבול הטעם הטוב אתה לא מסתיר... לא מדבר בחוצפה... ובטח שמכיר לי את הידידה אם היא כל כך קרובה איך זה שאני לא מכירה אותה? אנחנו עומדים להיתחתן בקרוב יש לנו המון אהבה, משברים נורמלים כמו לכולם... אז מה פה הסוד? אני יודעת אהוא לא ישמח לגלות שאני שולחת למישהו או שמישהו שולח לי הודעות כאלה אז... אוף... לפעמים קשה לשמור על יחסים בריאיים... למישהו יש עצה? רק שתדעו שאני לא מאמינה ביחסי ידידות בין דבר נשוי לאישה אחרת ולהפך... בואו נהיי כנים זה לא באמת קיים

yezra7

New member
קצת מובלבלת...

הוא בקשר עם האקסית שלו ...במצב של יותר מידידות ואתם מתחתנים?? ושאלת אותו על זה? תשאלי אותו במפורש מה היחסים שלו איתה ומה הוא בדיוק רוצה? שלא ישגע אותך סתם. מה את חושבת שקורה בינהם? את צריכה להתחיל את החיים שלך איתו על דף לבן,,בשקט ושלא יהיו שקעים של ידידות מהעבר. ושלא ייתנו לך שקט,אם הוא רוצה לשמור על קשר איתה במצב הזה לא הייתי מורשה. תבררי לעומק ממנו את פשר היחסים בינכם..

chenby

New member
את מוזמנת לחזור לנירוונה

את עומדת להתחתן וכל דבר עכשיו הופך לסרט. אם יש לו ספקות אם להיות איתך, את יכולה להרגיש את זה, בינתיים נשמע שהוא בטוח בעצמו ולפי דברייך אתם עומדים להתחתן. קודם כל שחררי אותו. לא שחררי אל תהיי איתו, אלא אצלך בראש, תהיי את בטוחה שאת בסדר לא משנה מה, ותזכרי שלא משנה מה הציפיות שלך מאחרים, מכל אחד אחר - בסופו של דבר הוא\הם יבחרו לפעול איך שהם יבחרו - אין לך באמת שליטה על זה. לכן את יכולה מראש לשחרר את השליטה הזו. לזכור לסמוך ולבטוח -בעצמך, בו, וגם להזכיר לעצמך שוואלה, את בת 26, אם הוא בגילך או נגיד בן 30, ואתם יחד 4 שנים, טבעי שיהיו לו מחשבות על זה שהוא נפרד מחיי הרווקות שלו - בנוסף לזה שהוא מתחתן איתך. זה לגיטימי, בטח גם את חושבת על זה לא פעם. אז תהיי את בטוחה, ותהיי בשמחה. כשאת בלחץ וכשאת בקנאה, זה מגלה פרצוף די מכוער (בדקתי אותי במראה פעם כשהרגשתי שאני מקנאה על משהו, לא פרצוף נעים) וזה מרחיק אותך מאותו אדם שאת מקנאה- לו בו, זה לא משנה, בתדר הוא קנאה וזה מפריד במקום לעשות את ההפך -והרי זה מה שאת רוצה. כשהוא שואל אותך מה את מקנאה כי היא יפה, את יכולה להגיד לו - כן, ולחייך אליו. את גם אומרת את האמת, אבל החיוך האמיתי הזה, מקרב, אל תסתירי, תהיי אמיתית, אבל תבדקי עם עצמך מה העובדות ומה הדעות שלך בעניין - האם זה אומר שחייב לקרות שם משהו? אולי הוא לא ראה אותה שנים והוא באמת מתגעגע אליה, ואולי הוא מת כבר לספר לה על זו שהולכת להיות אישתו? תסמכי. ואם יתגלה שה"סיוט" הגדול ביותר, נו אז העיתון כבר כמה ימים מראה שעדיף לגלות לפני החתונה ולא אחרי...

czar

New member
הכל נכון

אבל אילו הייתי הוא, הייתי יותר חושש מעצם זה שאת נכנסת לו ומחטטת לו בתכתובות, זה היה מבחינתי גבול מותר עליון.

למעלה